Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Duminica, zi pentru familie

by | Sep 2, 2017 | Jurnalul meu

Cand eram mica adoram sa vina ziua de duminica. Nu sambata, asa cum astept acum, ci duminica.

Duminica era ziua in care ambii parinti erau acasa. Era ziua in care mancam impreuna la masa, in care aveam program comun, chiar daca de multe ori asta insemna ca ne uitam la filme impreuna, important era sa fim toti 5 acasa (sa nu uit de cei doi frati ai mei).

Ma intreb cati dintre parintii din ziua de azi respecta aceasta zi si o pastreaza pentru timpul petrecut in familie? Cati parinti ies in parc cu copiii si cati le acorda lor atentie si ore de joaca? Nu este suficienta o singura zi pe saptamana, dar in multe familii, nu exista timp de mai mult din cauza programului incarcat al parintilor dar si al copiiilor.

Va recomand sa incercati indiferent de varsta copilului sa ii acordati o zi doar lui si sa petreceti timpul cu activitati in aer liber, daca acest lucru este posibil, sau activitati de divertisment in casa sau oriunde va veti simti bine.

Relatia dintre parinte-copil se sudeaza atunci cand construiti impreuna amintiri, cand reusiti sa comunicati mai mult decat treburile zilnice, cand reusiti sa va deschideti sufletul si sa va cunoasteti un pic mai mult unul pe celalalt.

In relatia cu copilul timpul petrecut impreuna este la fel de important ca si timpul petrecut intr-o relatie de cuplu, daca lipseste incepi sa te indepartezi de cel de langa tine.

Daca acesta creste si tu nu-l cunosti, mai mult decat sa ii cunosti colegii si programul scolar, atunci te vei trezi cu un strain langa tine.

Afla-i dorintele, nevoile si visele, implica-te in viata lui si nu rata momentele importante sau mai putin importante pentru el.

[ux_banner height=”500px” bg=”4469″]

[text_box width__sm=”91″ position_x=”5″ position_y=”15″ position_y__md=”10″]

Fii acolo cand are nevoie de tine!

[/text_box]
[/ux_banner]

Si totul incepe de la timpul petrecut in familie, duminica cand este toata lumea acasa.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This