Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Draga mama, sarbatorile sunt si pentru tine!

Mama tot mama. Cand se gandeste si la ea?

De cate ori ne apropiem de cate o sarbatoare zici ca o luam razna: alergam de colo, colo ca niste orbeti, facem liste de meniuri, cumparaturi, invitati, programam fiecare minut si secunda si speram sa scapam cu viata dupa ce trec toate.

Ne agitam cu saptamanile inainte: taiem porci (miei sau alte animale nevinovate), radem tot de pe rafturile din magazine, cumparam magazine intregi, totul pentru ziua perfecta a Craciunului. (Intodeauna m-am intrebat daca dupa sarbatori vine razboiul, cu siguranta asa pare cel putin).

Cine cauta cadoul perfect pentru copii, familie, prieteni? Mama! Cine gateste cu orele ce se va manca pe jumatate? Mama! Cine sta si face curatenie inainte si dupa ce trece nebunia? Mama!

Si Craciunul cum este? O alta alergatura: din sufragerie in bucatarie cu tavi interminabile de mancare, sticle de vin pe care le numeri goale a doua zi si deserturi de toate felurile. Pentru unii alergatura inseamna de la o casa la alta, la neamuri si prieteni. Copii agitati si nedormiti, rude cu multe intrebari si sfaturi, sot ce cere timp.

Mamici cand va opriti sa stati, sa va bucurati de moment, sa mancati echilibrat, sa va relaxati si sa va jucati cu copiii?

Craciunul nu este despre cat de bogata este masa, cat de multe cadouri sunt sub brad, sau cati oameni am vazut. Craciunul este despre sarbatorirea pruncului Iisus, despre a fi mai generosi (nu prin cadourile de sub brad), despre bunatate si iubire.

Luati-va timp sa va relaxati, sa nu faceti nimic ci doar sa va bucurati de moment alaturi de cei dragi. Mamici, sarbatorile sunt si pentru voi!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This