Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Dimineata mea vs. dimineata lui

Sigur vi se intampla sa aveti discutii cu sotul de cui ii e mai greu! Celui care pleaca sau celui care ramane acasa cu copiii. Eu va dau variantele noastre:

Cum vad eu lucrurile:

In jur de 7 dimineata pleaca sotul meu la munca! La ora aceea copiii nu sunt in cea mai buna forma! Alexandru e mofturos si agitat ca vrea sa mai doarma, sa pape si de cele mai multe ori sa faca caca, toate in acelasi timp…asa ca da-i cu plansete! Maria cand il vede pe tati ca se imbraca, se catara pe el, vrea in brate, vrea sa-l dezbrace si tati pleaca lasand-o urland dupa el! Si continua…vreo 10 minute cel putin!

Pe la 8, cand in sfarsit se calmeaza lucrurile (copiii sunt mancati si schimbati) il pun la somn pe Alexandru si raman cu Maria, primul lucru imi fac cafeaua! O fac doar!

O pun pe masa si sta acolo pana pe la 10!

Intre timp Maria merge cu mine peste tot! Peste tot prin casa! Mai intai la bucatarie! Scot toate vasele curate din masina de vase si pun ce mai e murdar, apoi trec la sortat de rufe si bag la spalat! Strang de pe sarma pe cele uscate si le pun la loc!

Cobor cu Maria pe la 9 din camera de rufe si ii dau de papa. Iau o gura de cafea!

Se trezeste Alexandru! Ii dau si lui fructele pe la 10!

La 11 o culc pe Maria. La 11.30 al doilea somn pentru Alexandru!

Pauza pentru mine o ora, timp in care ma spal pe cap sau scriu un articol sau mananc sau gatesc sau… De stat, nu stau niciodata!

Cum cred eu ca e la tati:

Pleaca dimineata 30-40 minute in liniste pana la birou! Liniste de tipete si copii! De fapt asculta stirile si fumeaza 2 tigari!

La birou isi face cafeaua si se baga la laptop…totul in liniste!

Cum vede tati:

O lasa pe mami cu comorile lui, care dupa ce inchide usa, se aseaza pacea si voia buna si copiii sunt mega simpatici si dornici sa fie cuminti!

Ce crede tati ca face mami? Joaca multa (nu e greu, nu?), cafea in pasi de dans, zambete si imbratisari pe care le primesc toata ziua!

Cum e ziua lui:

Ajunge in si incepe facutul de lista pentru ce trebuie sa faca:

cum sa tin bine trainigul pentru clienti; de terminat prezentarea de buget; am intarziat sa fac contractele; sa ajut echipa sa faca targetul de vanzari luna asta; coturile de reparare a gradinii; cum sa doarma Maria mai bine noaptea!

Ajunge la birou! Isi face cafeaua si incepe sa sune telefonul! Are 2 sedinte si 2 intalniri cu clienti! Nu mananca, aproape niciodata la pranz, ca sa poata sa isi termine treaba si sa ajunga devreme acasa!

Multa grija si iubire!

calendar text 2