Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Despre mine…..azi, la 35 de ani!

by | Mar 27, 2018 | Jurnalul meu

‘Veselia s-a născut odată cu tine‘ asta mi s-a spus acum mulți ani și încă simt că mi se potrivește atât de bine.

Nu am regrete în viață, nici măcar unul. Mereu am fost conștientă de prezent și am știut să mă bucur din plin de momentele frumoase. Am știut că momentele grele vor trece și că soarele va răsări din nou, am știut că anumite lucruri vor fi pasagere și anumiți oameni vor fi doar trecători prin viața mea.

Trăiesc liberă și fără regrete!

Trăiesc liberă așa cum am făcut-o de la 6 ani (când am plecat singură în parc) și când mi-am suprins părinții cu ‘Sunt o printesa si nu dau explicatii nimanui’ la întrebarea de ce am plecat. Tot de atunci aleg să nu dau explicații nimănui de viața sau alegerile mele. Dacă ar fi să o iau de la capăt aș trăi fix la fel.

Am fost logodita prima oară la 18 ani, la dorința tatălui dar și mie mi se părea romantic. Am ales să plec într-o țară arabă la 21 de ani, când am înghețat anul de facultate. Știam de la început că plec pentru 2 ani și că nu voi sta nici o zi în plus și exact asta am și făcut.

M-am căsătorit după 3 ani de relație și am divorțat după 4 luni de când am spus ‘da’ (poveste lungă).

Am locuit singură alți 3 ani, timp în care am făcut terapie cu mine, m-am iubit mult, am iertat deși nu mi de ceruse iertare niciodată, m-am împăcat cu mine și am luat-o de la capăt când am fost gata. Mi-a plăcut să locuiesc singură și să fac tot ce vreau, când vreau, fără să dau socoteală nimănui (la modul trăit fără responsabilități). Știam că perioada aceea va fi singura din viața mea așa.

Soțul meu…

Apoi a apărut soțul meu minunat, perfect de imperfect pentru mine, care îmi deschide mereu portiera, îmi trage întotdeauna scaunul la masă, îmi aduce flori fără să mă aștept și dansează cu mine ca și când suntem singuri, oriunde ne-am afla. Este omul care crede cel mai mult în mine și care m-a ajutat să mă descopăr și să mă dezvolt pe plan profesional. Este singurul bărbat în a cărui ochi mă văd cea mai frumoasă femeie din lume.

Mi-a oferit cel mai frumos cadou atunci când au venit copiii noștri pe lume. De când sunt mamă am învățat să am răbdare, să iubesc necondiționat și să mă bucur de diminețile în care sunt trezită de pupaturile lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ei și pentru perfecțiunea firii lor și mă rog să ne țină sănătoși să ne bucurăm unii de alții cât mai mult.

Vis împlinit!

Când eram micuță îmi plăceau filmele cu scriitori care stau în cafenele și să scriu iar de când cu blogul mi s-a îndeplinit visul. Nu mi-am dorit să fiu femeie de carieră niciodată, să mă îmbrac pe tocuri și să fiu toată ziua să fiu plecată. Nu mi-am propus să lucrez în multinaționale (deși am făcut-o pentru câțiva ani eram într-o poziție în care eram libera și nu ținută într-un birou).

Îmi place să întâlnesc oameni noi, să vorbesc cu voi mamicile și să simt că pot ajuta și că pot transforma lumea din jurul meu într-o lume mai bună.

Nu știu ce este invidia!

Nu urăsc și nu invidiez pe nimeni. Nu cunosc aceste sentimente și mă bucur să spun că nu mi-aș schimba viața cu a nici unei alte persoane. Sunt împăcată cu mine și așa am fost mereu.

35 de ani nu au venit cu o înțelepciune sau o înțelegere asupra vieții altfel decât o știam, ci a venit cu bucuria unei noi etape din viața mea pe care o îmbrățișez și de care sunt curioasă.

Mi-a plăcut la nebunie să exepriementez, astfel că multi ani am fost brunetă și o scurtă perioadă roșcată. Cel mai bine mă simt blondă.

Londra este singurul oraș din Europa în care m-aș muta mâine și pe care l-am vizitat de 2 ori.

Îmi place să călătoresc și am făcut-o mult până am devenit mamă când am mai plecat dar mult mai puțin ca înainte. Nu îmi place Parisul (mai sunt și excepții ca mine), m-a suprins Praga și vreau să revăd Barcelona cu soțul meu. Îmi plac caii și sper să reiau lecțiile de echitatie curând.

Abia aștept să încep să descopăr lumea cu copiii lângă noi.

Sunt femeie (deși mă simt ca o adolescentă la 14 ani), mamă a două minuni și soția unui bărbat perfect pentru mine. Visele sunt doar la un pas distanță. Nu mă grăbesc să ajung la final ci mă bucur de drum. Drumul de fapt este cel mai bun în viață pentru că el înseamnă VIAȚĂ!

Vă îmbrățișez cu toți cei 35 de ani ai mei!

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This