Ambasadorul zambetelor mici si mari!

De ce am mers la un seminar Digital Parents Talk?

de | mai 27, 2017 | Jurnalul meu

‘Omul cat traieste, invata!’

Desi a fost a 7-a editie Digital Parents Talk, scoala de blogging pentru bloggeri parinti, pentru mine a fost prima la care am participat. Am fost ca un copil in prima zi de scoala: emotionata, entuziasta, dornica de nou.

Mi-a placut atat de mult incat abia astept urmatoarea editie. Mamicile care se ocupa de la ParentingPR stiu bine ce fac si o fac cu tot profesionalismul. Am fost foarte incantata sa le cunosc pe Lavinia Pavel si Ana Nicolcescu, 2 mamici care au acest proiect minunat, in care invita bloggeri cu experienta dar si mai noi la diferite seminarii.

De ce am vrut sa merg?

Pentru ca imi doresc sa invat cat mai multe pentru a fi mai buna pentru voi, cei care ma cititi. La editia aceasta tema dezbatuta a fost ‘Social Media si Marketing Content’.

Speaker a fost Matei Psatta, profesor la OK Institute, un tip dezinvolt si deschis intrebarilor (si intreruperilor de orice fel), care a reusit sa explice toata partea de teorie prin exemple clare. Spun asta pentru ca nu oricine reuseste sa traduca partea de teorie, care indiferent de specialitate, poate fi grea, intr-un limbaj pe intelesul tuturor.

Cu ce-am plecat?

Cu multe confirmari ca drumul pe care sunt este unul bun dar si cu ce am de imbunatatit. Ca sa va faceti o idee, v-am pregatit primul meu filmulet in care ‘va car’ dupa mine toata ziua.

Sponsori au fost:

Oana Porfir din partea DGASPC S6 (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protecia Copilului, sector 6) a gazduit evenimentul la Conacul Golescu Grant.

Fotografa evenimentului a fost Andreea Mira Photography. Abia astept sa vad ce a iesit!

Aqua Carpatica este singura apa pe care eu o beau de ani buni si pe care o beau si copiii mei, asa ca m-am bucurat nespus.

Multa grija si iubire!

calendar text 2