Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Daca ti se intampla ceva, cui lasi copiii?

by | Apr 9, 2020 | Ai grijă de tine

Acum 4 ani, eu si Alex

‘Iubire, daca ni se intampla ceva, cine ne creste copiii?’, l-am intrebat pe sot.
‘Eee, nu e cazul sa ne punem astfel de intrebari, iubita. Suntem tineri, sanatosi si fara probleme’, mi-a raspuns.
‘Eu cred ca e cazul sa ne punem problema asta la ce vremuri traim. Cine ne creste copiii daca noua ni se intampla ceva?’.
La care sotul a facut o pauza lunga….
Tot in acea noapte am ales si cine ii va creste.
La vremea aceea sotul meu calatorea mult, in special cu avionul. Imbatraneam la fiecare calatorie pana ateriza avionul si imi spunea ca e bine.

Acum 12 ani, varul unei prietene avea 36 de ani. Era sanatos, casatorit si avea un baietel de 8 ani. Aveau casa, masina si rate la ele. Cam cum suntem si eu si sotul. Intr-o zi barbatul ia spus sotiei ca isi face asigurare de viata. Femeia l-a luat la rost ca nu le mai trebuie inca o rata pe luna, degeaba. La 6 luni dupa ce si-a facut asigurarea a murit in 3 zile fulgerator. Avea cancer si toate organele mancate. Cu asigurarea, femeia nu a ajuns in strada cu copilul.

Aseara vorbeam cu prietena mea, medic ce lucreaza in Bucuresti la un spital ce trateaza pacientii de Covid-19. Cand am intreabat-o cum e, mi-a raspuns ca in wkend si-a facut testamentul si a decis cine ii creste copiii. Are 40 de ani si nici o problema de sanatate. In perioada asta, tot mai multi medici fac asta si nu doar ei.

Drobul de sare?
Nu stie nimeni cand i se termina drumul. De cand sunt mama nu pentru mine imi fac griji in caz de orice.
Vreau sa imi stiu puii bine si ca nu decide nimeni in afara de mine si sot, cine ii va creste.

A venit caldura si oricat e de greu, stati in case, curti, balcoane. Protejandu-va pe voi, aveti grija sa va cresteti copiii.
Cei mai in pericol sunt cei cu morbiditati si cei peste 65 de ani, dar daca spitalele vor fi pline si veti avea nevoie de ventilator, nu vor fi suficiente. .

Daca vi se intampla ceva, voua cine va creste copiii?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This