Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Da! Sunt perfecta!

by | Jan 6, 2017 | Jurnalul meu

Peste tot citesc ‘nu suntem mame (femei) perfecte’! De ce se insista ca nu suntem? Ba eu sunt perfecta! Daca nici eu nu ma vad asa, cum sa ma vada copiii mei asa? Sunt perfecta in imperfectiunea si perceptia mea! Nu trebuie sa fiu perfecta pentru cerintele societatii! Nu acolo aspir!

Dar sunt mama perfecta pentru copiii mei, sotia perfecta pentru sotul meu (si aici el inca imi spune asta), fiica perfecta pentru mama mea (si asta mi-a spus-o toata viata), prietena perfecta pentru cea mai buna prietena a mea (nu exclude ca m-ar strange de gat cateodata), perfecta pentru mine (cu tot cu cearcane, micuta burtica ramasa dupa sarcini, ridurile fine din jurul gurii de atata ras, unghiile nefacute cand nu apuc, parul nespalat asa des cum as vreau) fix exact asa cum sunt!

Daca as schimba ceva? Nu! Imperfectiunea e perfecta si este ceea ce mi se potriveste mie! Perfectiunea sta in detalii mici, in momente trecatoare, in oamenii de langa tine!

Mamici priviti-va in oglinda si admirati-va! Sunteti frumoase si perfecte! Doar sunteti mamici, nu? Pentru copilul vostru veti fi mereu cea mai frumoasa si “cea mai perfecta”! Priviti-va cu ochii lui! Lasati societatea si standardele ei! Lasati hainele nespalate, vasele din chiuveta, mancarea nepreparata! Nu acolo sta perfectiunea! Perfectiunea vine din starea voastra!

Repetati in fiecare zi: Azi sunt perfecta! Veti vedea ce stare de bine va vor da aceste cuvinte! Da! Azi sunt perfecta!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This