Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cum (nu) dormim in 5

by | May 14, 2019 | Ca familie

Dupa 2 copii deja la al treilea nu iti mai faci planuri minutioase despre cum se vor petrece noptile.
Maria si Alexandru in primele saptamani au dormit langa mine, apoi in camera lor in patul lor.
In prima saptamana cand Achim a venit acasa aveam o viroza si purtam masca medicala la gura, asa ca cel mai sigur mi s-a parut sa doarma in camera lui in patul lui. Vazand ca doarme bine acolo nu am vrut sa ii ‘stric bunul obicei’ si am continuat la fel dupa ce m-am facut bine.


Pentru Maria si Alexandru am testat terenul de a ii muta in paturile lor noi in camera lor inca din februarie, cand am fost la un mare magazin unde ei si-au ales un pat suprapus.


Pentru ca sotului nu i s-a parut foarte stabil acel model, a cautat pe net altul tot suprapus dar la care a gasit atasat si un tobogan.
Mare veselie cand a venit patul fix cu cateva zile inainte sa vina bebe pe lume.
Prima luna cu bebe acasa lucrurile au parut simple: cumva eu si sotul ne recuperasem patul (exceptand noptile in care dormea pe jos langa patul lui Alexandru cand acesta cerea), Maria si Alexandru in patul lor si Achim in patul lui.

De cateva zile in schimb s-a activat in Alexandru perioada ‘vreau la mami’ si ‘doar cu mami vreau’ mai ales cand bebe e la san.
Noaptea a inceput sa ma caute si mereu m-a gasit la Achim si mi-a cerut sa dormim impreuna, fara sa astepte sa termin papa lui Achim. Ca sa nu il refuz am plecat cu tot cu puiul la san in patul mare, unde de cateva nopti dorm intre cei doi baieti ai mei.
Maria care s-a trezit singura in camera l-a cerut si ea pe tati sa doarma cu ea.
Seara fiecare adoarme in patul sau si se trezeste care pe unde apuca.
Curand, presimt ca vom dormi toti intr-un pat…

Azi noapte ma uitam cu drag la cei doi baieti si ce minunati sunt. Viata e frumoasa! Nu mai conteaza unde dormim. Sanatosi sa fim si impreuna!

La voi cum se doarme?
Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This