Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cum mi-am planificat vacanta de la anul, de pe acum

by | Oct 28, 2019 | Colaborari

Suntem 5. Multi si dificil de acum cu vacantele.
Ii spuneam sotului ca la anul mi-as dori o pensiune mica sau o casa de inchiriat la malul marii, neaparat la greci. Ador mancarea lor, plajele frumoase, vremea si faptul ca sunt relativ aproape.
Pare vis dar nu ma pricep foarte bine la cautat si sincer, timpul ma omoara.
De unde sa incep si cu ce?
Care insula e mai buna?
Ce tarife se percep, ce e scump si ce e ieftin?
Ce sa vizitezi daca vrei totusi sa te plimbi.
Daca nu stii aceste lucruri, ei bine vei crede ca ti-ai ratat vacanta pentru niste detalii.

Uite asa am ajuns la Dream, Book, Travel.

Cine sunt ei? 

O familie romano-turca stabilita in Viena, care se ocupa fix cu organizarea personalizata a unui sejur. Cu alte cuvinte cauta in locul tau, tot ce ai nevoie, de la cazare si mese la activitati si transport. Totul in functie de interesele si dorintele tale. 
Anca si Sinan s-au cunoscut la studii la Viena. Ambii sunt biologi moleculari (cum suna asta…😊) asa ca au avut oportunitati ample de a calatorii, locui si lucra in mai multe tari, ceea ce ii face ‘ghizii online perfecti’.  Inca de la inceput, calatoriile au fost marea lor pasiune.

S-au stabilit la Viena locul de unde sa poata planifica confortabil urmatoarele vacante. Procesul incepe de obicei cu Anca care descopera cate o noua destinatie in lecturile ei, apoi ii transmite informatiile lui Sinan la un pahar de vin (mai stiu eu pe unii care fac la fel 😁😁😁).
Dupa ce amandoi sunt convinsi, incepe partea de planificare a proiectului – studiaza carti , harti, site-uri web, bloguri, strangand informatii pentru propriul itinerar personalizat. Planifica activitati si bugete si rezerva din timp.
O planificare aprofundata ofera loc pentru mai multa libertate de miscare si improvizatie la destinatie. Multe din calatoriile lor au fost inspirate initial de o carte citita la intamplare. 
In ultimii ani, au calatorit in mai multe locuri decat pot numara in Italia, Franta, Germania, Olanda, Slovenia, Grecia, Macedonia, Danemarca, Slovacia, Cehia, Ungaria, Regatul Unit, Austria, Turcia si Romania.
Calatoriile lor culturale sunt la fel de mult despre obiective turistice, istorie si arhitectura, cat sunt despre literatura, mentalitati, mancare, bautura dar si obiceiuri.


In 2017 a venit pe lume si fetita lor, Ilinca Yagmur, astfel ca viata lor s-a schimbat. 
Au hotarat sa isi continue stilul de viata inspirat de calatorii si au lansat Dream, Book, and Travel – blog de calatorii culturale cu familia. Pe blog scriu despre aventurile lor de pana acum, cartile pe care le citesc si recomanda, cat si despre planurile lor de viitor si experientele de parinti care au decis sa calatoreasca cu toddler-ul. Ilinca are aproape doi ani, dar a vizitat deja opt tari si a zburat de sase ori dus-intors.


Anca, Ilinca si Sinan ofera itinerare de calatorie personalizate la Viena unde isi intampina oaspetii personal, in Europa, dar si Turcia.

Acestea inseamna ajutor unu la unu cu planificarea vacantei in functie de interese si buget. Un itinerar personalizat va va ajuta sa economisiti timp si bani si sa vedeti lumea cu ajutorul localnicilor.
Puteti alege perspectivele care va intereseaza si evita capcanele turistice.


Asistenta in planificarea unei vacante inseamna si ca va stau la dispozitie pentru intrebari oricand aveti nevoie.
Un itinerar personalizat in Europa costa intre 100-300 de euro, in functie de durata sederii si de numarul de destinatii incluse.
Pana la sfarsitul lunii noiembrie, mamicile care se inscriu in Newsletter-ul Dream, Book, and Travel profita de o reducere de 20%.
 
Unde mergem noi?
Inca nu am decis pentru ca Anca mi-a trimis mai multe variante, atat de frumoase incat ne e greu sa alegem.
Ce va pot spune este ca abia astept sa vina vara!!

Voi cum va alegeti destinatiile de vacanta?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This