Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cum imi place banana bread

Anul trecut, am iesit la un festival de street food in oras. Se tinea undeva pe strada Barbu Vacarescu! Pe langa feluritele de mancaruri alese, am ales la desert sa incerc vestita BananaBread (chec cu banane). Cam scumpa! 2 felii, 15 ron! Dar demential de buna! Recunosc, nu ii mai tin minte pe cei de la care am luat-o! Auzisem de ea, dar nu incercasem niciodata!

Zilele trecute, prietena mea Andreea de la Taste Bazaar  pune pe blog o reteta fix cu Banana Bread. Reteta o gasiti AICI. Am zis ca e momentul oportun sa o incerc si eu! Reteta am urmat-o cu cateva modificari! Pentru Maria am renuntat la zahar (nu am pus deloc, dar am pus o banana in plus), la nuci (nu ii plac) si la ciocolata! A iesit foarte buna! Inclusiv lui ta-su i-a placut foarte mult!

Urmatoarea zi am facut inca unacu nuci si ciocolata (dar cu lapte, nu neagra, caci nu sunt amatoare) si la fel fara pic de zahar (mie nu imi place sa mananc prea dulce, plus ca punand ciocolata cu lapte am zis ca e suficienta). A fost! Data viitoare voi pune jumatate din cantitatea de ciocolata! Prea dulce pentru gustul meu! In rest, prea buna sa nu o faceti!

Va atasez si cateva poze cu checurile noastre!

Pofta buna mamici de pici!

Multa grija si iubire!

calendar text 2