Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cum îmbunătățim imunitatea copiilor în anotimpul rece

by | Feb 12, 2018 | Colaborari

Sezonul de iarnă-primăvara ne dă cele mai multe bătăi de cap. Este perioada celor mai urâte răceli dar și a altor infecții și afecțiuni (respiratorii) ce apar ușor având o imunitate scăzută.

Din păcate cei mai afectați sunt copiii mici și cei care sunt în colectivitate (creșe și grădinițe).
Cu toții ne dorim să îi avem sănătoși și să se bucure de copilărie.

Cum îi protejăm?
Părinții trebuie să aibă grijă de imunitatea micuților, pe cât posibil cu o alimentație sănătoasă dar și produse naturale.

Iarna este cel mai greu pentru că se găsesc rar fructe și legume bio produse la noi în țară, iar cele aduse din afară, nu au nutrienti suficienți pentru ce are nevoie organismul uman.

Maria și Alexandru au răcit o singură dată în această iarnă. Panica mea cea mai mare a fost să nu răcească cât sunt la bunici. Nu pentru că nu ar ști mama cum să îi îngrijească, dar nu m-ar fi lăsat sufletul să îi las la ea așa.

Secretul nostru?
La fiecare plecare la bunici, îi dau instrucțiuni clare mamei despre cum să le administreze un spray (fără alcool) pe bază de propolis și echinacea cu care să le întărească imunitatea.

Rezultatul? Din octombrie până acum, picii mei au fost plecați de 6 ori, fără să răcească măcar o dată, iar bunicii îi scot zilnic afară, indiferent de vreme. Cu un singur puf de 2, 3 ori pe zi, piciilor mei le-a fost suficient cât să nu le întrerup vacanța brusc și să îi iau mai repede acasă.

Acest produs minune, cum îl numesc eu se numește Îngerașul PufyPUF Propolis și Echinacea spray și este un produs Dacia Plant, firmă românească ce are doar produse naturale, cu rezultate dovedite științific.

Acesta nu doar că întărește imunitatea dar este și un bun: antimicrobian, antiviral, antiseptic respirator, antiinflamator și cicatrizant.
Atenție! Se poate administra copiilor cu vârsta de peste un an.

La singura răceală pe care au avut-o Maria și Alexandru am încercat și dezinfectantul natural Îngerașul PufyPUF Propolis și Musetel spray de la aceeași firmă.

Pentru copiii care sunt alergici la propolis există varianta cu salvie Îngerașul PufyPUF Salvie spray, ce calmează căile respiratorii.

Știați că?
Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente ale naturii fiind denunit așa de către învățații greci. Acesta este un incredibil antibiotic natural ce distruge peste 21 de tipuri de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite și 30 de tipuri de virusuri.

Este mult mai simplu să previi decât să tratezi, mai ales atunci când există variante de produse naturale.

Voi cum stați cu răceala sezonul ăsta?

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This