Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cum alegem între diversificare și autodiversificare?

by | Feb 13, 2018 | Informații, Pași mici...

Am trecut de 2 ori prin emoțiile începutului de diversificare. Am avut reguli clare încă de la început: fără zahăr, sare sau prajeli dar alte mii de întrebări: leguma sau fruct; piure sau suc?

Mi-aș fi dorit să încerc BLW-ul dar mi-a lipsit curajul.

Pe data de 22 februarie, Social moms vă invită la evenimentul ‘Totul despre nutriția pediatrică. De la diversificare și autodiversificare la nutriția preșcolarului și școlarului’. Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden începând cu ora 18:00.

Baza unei alimentații raționale și echilibrate începe din primele luni de viață. Depinde de noi, părinții de cât de informați suntem pentru a face cele mai bune alegeri.

Invitați de excepție vor fi:

Dr. Irina Costache, medic specialist pediatru și blogger ce va vorbi despre Avantajele și dezavantajele diversificării clasice.

Dr. Mihaela Niță, medic specialist pediatru și consultant în alăptare va vorbi despre Avantajele, dezavantajele și principiile BLW (autodifersificării).

Alina Cîță Țibrea, blogger BLW și mamă ce va vorbi despre practica autodiversificării, rețete și trucuri.

Dr. Simona Carniciu, medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice ce va vorbi despre principiile de bază ale unei nutritii corecte la preșcolari și școlari.

Moderatoarea evenimentului voi fi eu. Am emoții mari fiind primul eveniment de acest gen pe care îl prezint ar fericită că o fac.

Vă spun sincer că atunci când agenția mi-a propus să fiu moderatoare la acest eveniment i-am întrebat dacă sunt siguri… Vreau să le mulțumesc pentru încrederea acordată și sper să am cât mai multe mămici alături la acest eveniment.

Pentru a rezerva un loc vă invit să vă înscrieti AICI.

Cu cine mă văd la eveniment?

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This