Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cum aleg produsele de ingrijire ale bebelusului meu

Vine bebe 3 si eu incep sa ma pregatesc intens de venirea lui. Saptamana trecuta tati a montat patutul cu Maria si Alexandru, iar ei au fost atat de incantati.

Nu a trecut asa de mult timp si totusi parca a trecut prea repede perioada de picioruse grasanace de bebelusi adorabili pe care voiam sa le mananc, de mirosul de laptic pe care il adumelcam fara sa ma opresc si de pielea lor delicata ai gingasa.

Maria seamana cu tati, avand inca de la inceput o piele fara probleme speciale. Sta chiar si in soare cand eu uit sa o dau cu crema si nu pateste nimic.
Alexandru e o alta poveste. Seamana cu mine, astfel ca are pielea foarte sensibila. Se irita usor de la orice, uneori chiar si de la anumite materiale pe care pielea lui nu le suporta. De soare nici nu are rost sa vorbesc, pentru ca daca nu apuc sa il ‘imbai’ in crema arata dupa jumatate de ora ca un mic rac rosu.

Nu stiu cum va fi cu bebe Achim si cu cine va semana, astfel ca eu ma pregatesc din timp cu tot felul de informatii despre cum trebuie sa aleg cel mai bine pentru el.

Ce sa luati si voi in calcul?

Ce am ales eu?
Inca de la Maria si Alexandru am ales produse pe baza de galbenele, obtinute din flori cultivate organic, care sa le hidrateze si sa le protejeze pielea impotriva iritatiilor minore si a uscaciunii.

Stiati ca?
Floarea de galbenele este cunoscuta pentru proprietatile sale puternic antiinflamatorii si reparatoare.

Abia astept sa vina mogaldeata mica sa il pot spala cu setul primit de la tati de Martisor: Sampon si Gel spumant de corp cu Galbenea, Lapte hidratant cu Galbenea si Crema hidratanta cu Galbenea ce calmeaza si previne uscarea pielii.
Pe toate le gasiti in gama Klorane Bebe.

Ce tip de piele au picii vostri si cum alegeti produsele pentru ei?

[ux_banner height=”27%” bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.17)”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

Concurs

[/text_box]

[/ux_banner]

 

Cuvantul de azi este …GAMA…

Pentru a gasi celelalte cuvinte care formeaza propozitia castigatoare citeste articolele de mai jos. Nu uitati ca mai e un singur articol in afara de acesta si fraza magica pentru concursul Klorane este finalizata. Fiti pregatite.

Prin tragere la sorti, MAREA castigatoarea va primi un kit KLORANE BEBE ce va contine:

  • Klorane bebe gel pentru par si corp 500 ml
  • Klorane bebe lapte hidratant 500 ml
  • Geanta de schimb Klorane bebe
  • IEPURE GIGANT Klorane bebe

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This