Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cui ii e frica de vorbitul in public?  

Atunci cand vorbesti in fata unui public este ca si cum ai sta gol in fata unei multimi si toti se holbeaza la tine sau asta simt eu…

‘Cea mai mare teama a unui om nu este de moarte ci de vorbitul in public’ asta a spus Cristina Otel la primul curs scurt la care am participat despre Public Speaking sau vorbitul in public, organizat de Pads Masterclass.

Asta se intampla in iarna iar de atunci m-am balbait la o conferință unde am fost prima oara moderator si am început tot felul de proiecte unde vorbesc in grupuri mai mici sau mai mari.

Simțeam nevoia de a mai mult ajutor pentru a trece peste aceasta teama si uite asa am ajuns la un curs intens despre vorbitul in public cu Dragos Stoian.
La cursul la care am fost toti participantii au fost foarte diferiti, lucru pe care desi il stiam teoretic, m-a ajutat sa il vad practic: oricine are nevoie de un astfel de curs.
Colegii mei au fost din domeniul farma, IT, asigurari si chiar o pustoaica de 19 ani ce urma sa faca facultatea de Cinematografie.
Pe toti ne unea aceeasi frica si fiecare dintre noi avea sa aplice ce a invatat in domeniul lui de activitate sau chiar la scoala asa cum era pustoaica.
Dupa ce ne-a mai povestit Dragos despre experienta lui cu aceste cursuri, m-am bucurat ca noi am fost o gasca atat se frumoasa si unita. M-am simtit foarte bine in cele 2 zile petrecute langa niste oameni extraordinari si le multumesc pentru experienta traita.

Cursul a fost foarte bine organizat si tinut de Dragos, pe care il recomand ca trainer.
Pe langa aceste cursuri de Public Speaking, Dragos este si organizatorul Ligii vorbitorilor in public, unde oricine poate veni pentru a exersa discursuri alaturi de oameni ca el. Eu una abia astept sa vin in ‘practica’.
Dupa un astfel de curs am mult mai multa incredere in mine si abia astept provocari noi.

Daca va balbaiti sau mai rau nici nu vreti sa încercați sa vorbiti in fata unui auditoriu de cativa oameni, la scoala, serviciu sau doar pentru sufletul vostru urmati un astfel de curs. Va va da mult mai multa incredere in voi si va va ajuta sa transmiteti mai bine ce aveti de comunicat.

Cui ii e frica de vorbitul in public?

Multă grijă si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This