Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cu sau fără păpuși?

de | iun. 11, 2018 | Colaborari

Am fost o fetiță foarte băietoasa: am preferat mingile și nu păpușile. Aveam vreo 3, le băgam rar în seamă. Prin clasa a doua am fost în vizită la o colegă de școală și i-am descoperit păpușa preferată: era o Barbie! Nu mai văzusem o păpușă așa frumoasă niciodată. Am fost fermecată de ea și mi-am dorit și eu una tare mult. Părinții nu mi-au luat-o iar eu am rămas cu gândul la ea.

Maria mea are 3 ani și jumătate și îmi seamănă tare mult. Se cocoață  în copaci, pe garduri și meșterește cu tati tot ce prinde. Ei bine și  Maria are tot 3 păpuși, toate primite cadou. Sunt într-o cutie undeva pe sub scară. Acum 2 săptămâni am fost în vizită la niște prieteni ce aveau o fetiță de 6 ani Ana. Amândouă s-au înțeles tare bine și toată după masa s-au jucat tot felul de jocuri de rol cu 2 păpuși Barbie. Am urmărit de pe terasa cum Maria știa cum trebuie să se joace cu o astfel de păpușă. Am văzut-o pieptandand-o și schimband-o de rochiță. Acasă nu a făcut vreodată asta…
E clar! Și pentru Maria există păpuși și există Barbie.

Am fost să își aleagă o păpușă din magazinul Noriel din Plaza Romania. Este singurul magazin unde poți găsi tot Universul Barbie. Sunt tot felul de modele și accesorii de unde fetițele își pot alege ce își doresc.


Dacă nu știați anul acesta Barbie face 59 de ani de când a fost produsă prima oară. Va fi o ‘bunica’ tare drăguță la 60 de ani!

De ce sunt papusile Barbie asa speciale?

Pentru că fetița ta nu se va plicitisi niciodată de ea și se va transforma rapid în cel mai bun partener de joacă ce o va îndemna să își folosească imaginația și să pătrundă în lumea de poveste Barbie. Iar dacă nu știați, Barbie este deja un influencer în universul papusilor, având propriul ei canal de YouTube unde povestește despre viața și le distrează pe cele mici care o urmăresc cu diverse sfaturi.

Nici Alexandru nu a fost lăsat pe dinafară. În același magazin am gasit cel mai tare loc de joacă cu o super pistă: Hot Wheels. Cred că vă puteți imagina cât de mult s-a putut distra cel mic înconjurat de mini-oraselul pe care a putut să și-l construiască singur, cu piste și obstacole, gata să își lanseze mașinuță preferată. Tati a fost supărat pentru că am fost fără el. Eu mă gândesc că am fi plecat când închideau magazinul dacă mergea și el.
Cu noul set City aceștia pot creea tot felul de povești cu dragoni și cobre dar și clasicele stații de pompieri și poliție.

Dacă nu știți ce cadouri să cumpărați unui băiețel de peste 3 ani eu vă recomand cea mai bine vândută mașinuță din ultimii 4 ani:  Die Cast sau noul set City, iar cei mici vor putea sa-si creeze tot felul de povesti cu dragoni cobre, dar si clasicile statii de pompieri si polite pentru fiecare erou din ei.

Dacă aveți drum prin Plaza Romania, nu trebuie să ratati magazinul Noriel și să patrundeti alături de cei mici în universul Barbie sau să vă luați câteva mașinuțe pentru a testa pistele Hot Wheels. În curând, le veți putea găsi în Afi Cotroceni și Brașov Coresi.

CONCURS
Pentru că pe picii mei i-au încântat așa mult am pentru voi câteva jucarii mai ales că se apropie vacanța de vară.

Ce aveți de făcut? Să-mi spuneți într-un comentariu la acest articol ce amintiri vă trezesc păpușile Barbie sau mașinile Hot Wheels (si daca va doriti cadoul pentru fetita sau baietel), iar eu voi alege pe 18 iunie, prin random.org 4 câștigători.

Premiul constă în:
O Păpușă Barbie Zâna Balonase de Săpun
Sau
O Păpușă Barbie Zâna Zburătoare
Sau
O Gamă City Delux – cursa extremă
Sau
O Gama City – set de joacă cobră
Concursul se desfășoară în perioada 12 – 18 iunie 2018.

Multă grijă și iubire!

calendar text 2