Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cu ce talent ti-ai fi dorit sa te nasti?

Daca ar fi sa imi aleg un talent cu care Dumnezeu sa ma fi inzestrat acela ar fi fost sa pictez. Sa pictez tot ce nu as fi putut exprima in cuvinte. Stiu sigur ca as fi pictat cerul in toate variantele lui: plin de nori pufosi, ploi torentiale, curcubee variate si soare puternic.

Mama mea picteaza de 17 ani. Si-a descoperit intamplator acest dar si o face foarte bine. Cel mai des picteaza icoane pe diferite materiale: sticla, lemn si panza.

Daca nu stiti ce sa cumparati de Craciun eu va invit sa faceti o fapta buna si sa cumparati tablouri pictate de copiii talentati din toata tara care isi doneaza lucrarile.
In cadrul Junior&Family Dental Center vor exista 2 expozitii, la Iasi si Bucuresti.
Banii stransi vor ajuta la infiintarea primelor 2 Centre de mentorat in Educatia Talentelor din Iasi si Bucuresti. Campania este organizata de centrul Gifted Center Kristopher.
Cumparand o lucrare deveniti donator si totodata, fondator al centrului.

Expozitia va fi prezentata publicului, institutiilor mass-media, antreprenorilor si fondatorilor Centrului de Mentorat, in luna decembrie. Mai aproape de eveniment va voi anunta si data clara.

Cine sunt copiii?
Beneficiarii sunt copiii abandonati din centrele de plasament, copiii care nu isi permit sa beneficieze de programe de mentorat si tutoring.
Sunt fiinte de lumina pentru ca raspandesc prin munca lor inspiratie, credinta in efortul lor creator, dorinta de a face bine in lume si iubire. Au aspiratii mereu inalte si participa la o lucrare interioara, neintrerupta, de a se dezvolta si a inainta in cunoadtere.
Ei sunt invatacei, iar cu sprijinul nostru pot deveni maeștri.
Copiii sunt   daruiti cu talent si har…insa fara sprijin adecvat au 50% sanse sa se rateze in viata. Sunt de multe ori ostracizati in societate. Fara indrumare specializata acestia des isi rateaza darurile cu care au venit pe lume.

Detalii despre Mentor in Romania va invit sa cititi AICI.
Iar AICI va invit sa cititi povestea catorva copiii din aceste centre.

Voi ce faceti de Craciun? Si TU poti schimba viata unul copil!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This