Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Primul Craciun in 4

by | Dec 24, 2016 | Pași mici...

Visam momentul asta in care ne trezim toti odihniti si linistiti si ne asezam dimineata langa brad sa desfacem cadouri. De asezat langa brad si desfacut cadouri am facut-o dar nu chiar dupa ce ne-am trezit! Asta pentru ca Maria s-a trezit la 2 dimineata si s-a mutat cu ta-su pe canapea unde s-a matait pana dimineata (dureri de dinti, inca!). Iar Alexandru s-a matait de la 5. Asa ca dimineata noi eram chiauni si schimbam copiii de la unul la altul.

La 8 am cedat si tati a facut cafeaua! Eu am schimbat de scutece copiii, i-am imbracat si tati le-a pregatit lapticul. Abia la 9 ne-am asezat si am deschis cadourile. Maria a zis woow la masinute apoi toata dimineata a pescuit cu tati si mami. (A mai primit un joc de dexteritate unde pescuiesti). La 10.30 ambii copii la somn.

Eu mi-am spalat repede parul, tati a pregatit bagajele, eu hainele pentru cand s-au trezit copiii. La 14.00 am reusit sa plecam la nasi! Bucurie mare, ca ne vedem rar. Urlete la Alexandru (ca e in faza cum iesim din casa, cum urlam). Asa ca Maria s-a distrat cu Luca, baietelul nasilor de 2 ani jumate. S-au imbratisat, au alergat pisica si bineinteles s-au certat pe masini (v-am spus ca Maria le are cu masinile).

La 18.00 am plecat obosita de plansetul lui Alexandru si de faptul ca la 19.00 ei intra in rutina lor (baita, laptic, somn). Nu, nu ne abatem niciodata de la ea si oriunde am fi sau orice am face, nu le schimbam sau amanam rutina! La 20.00 erau in pat, iar noi extenuati pe canapea! Eu la 22.00 m-am culcat fiind foarte obosita, iubitul meu a urmarit Hobbitul! (Suntem in urma cu vreo 3 ani de filme..)! Cateodata este o alergatura, dar ieri am avut momentul nostru de liniste si bucurie in 4. Azi, lenevim cum putem!

Dimineata a fost in focuri, dar acum dorm! Zile linistite va doresc!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This