Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Copilaria unui copil ii defineste intreaga viata

by | Dec 29, 2016 | Uncategorized

Datorita mamei mele am avut o copilarie frumoasa! Ea m-a invatat sa visez cu ochii deschisi, ea mi-a aratat tot ce este frumos in viata, ea mi-a spus sa merg doar privind inainte, ea mi-a soptit te iubesc neincetat, ea m-a facut sa simt ce este iertarea si datorita ei sunt ceea ce sunt azi! Datorita ei am trecut prin viata cu zambetul pe buze si datorita ei am stiut ca orice alegeri as lua, ea va fi neconditionat langa mine!

Nu stiu ce este rautatea, invidia, frustrarea sau minciuna pentru ca ea m-a invatat bunatatea, simplitatea, modestia, frumusetea dincolo de chip, iertarea si mai ales veselia sufletului! Datorita ei am fost copil mult timp, chiar si atunci cand cei din jurul meu se maturizasera eu inca vroiam sa copilaresc!

Spun datorita mamei, pentru ca tata a fost omul realist din casa! Omul care nu mai visa pentru ca realitatea oricum te lovea mai devreme sau mai tarziu.

Eu vreau sa imi cresc copiii precum m-a crescut mama! Sa le dau aripi sa viseze cat vor ei de mult! Sa traiesc cu ei magia momentelor frumoase! Sa le spun povesti minunate din care vor avea ce sa invete bun!

Sunt trista sa vad ca tot mai multi copii sunt lipsiti de aceste lucruri!

Sunt trista ca prea multi parinti vor sa-si arunce in realitate copiii prea devreme!

Sunt trista ca unii ajung sa fie privati de povestea lui Mos Craciun pe motiv ca nu isi mint copiii! (Le-as recomanda acelor parinti sa vada filmul Miracolul din strada 34)

Sunt trista ca le este furata magia sarbatorilor pe motiv ca oricum cresc si trebuie sa stie ce ii asteapta!

Dragi parinti nu ii mai grabiti sa se maturizeze! Nu le luati micile bucurii pe care si voi le-ati trait! Un copil caruia ii este stimulata imaginatia este un copil fericit si va deveni un adult creativ! Copilaria trebuie sa fie cea mai frumoasa perioada a unui om pentru ca de ea depinde intreaga lui viata!

Un copil fericit va ajunge un adult fericit!
Un copil criticat va ajunge un adult frustrat!
Un copil batut de cele mai multe ori va ajunge un adult agresiv!
Cei care reusesc sa isi depasesasca traumele traite in copilarie, vor fi adulti puternici!

Eu inca visez cu ochii deschisi, inca vad doar binele din oameni si inca zambesc cand imi este cel mai greu!

Voi ce fel de copii va doriti?
Multa grija si iubire!

sursa foto: combiboilersleeds​

Pin It on Pinterest

Share This