Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Copiii bolnavi

by | Oct 12, 2016 | Informații, Pași mici...

Cand e cel mai greu?

Asta ma intreaba lumea… Pai, ar fi ce traiesc zilele astea: Maria are muci, diaree si ii ies canini. Alex e doar cu muci. Eu 24h din 24h, ta-su fiind plecat in delegatie.. Ah da, iar pe mine ma ia o viroza… Sa va reamintesc ca Maria are 1 an si 9 luni iar Alex 2 luni? Yep! Just me and them!

Scos muci x2copii de cateva ori pe zi! Aia mare imi refuza mancarea! Orice ar manca ajunge in scutec mult prea repede. Tipa daca ii dau ceva ce nu ii place. Macar nu face mofturi la aspirat. Ba chiar ma ajuta. Aduce si duce ea furtunasul de aspirat. Se aseaza in pozitie pe spate sa ii pun ser, iar mascuta de aerosoli si-o tine singurica. Nu ma injurati! Cred ca seamana cu ta-su la cumintenie. Eu as fi zbierat ca motanu’ in apa. Sau ma rog, ma zvarcoleam.

Somn? Ahh pai e misto. Cu amandoi in patul Mariei, care o avea el 1.80 dar latimea e de 80. Deci cam greu in 3. Cand adoarme unul, celalalt urla si o luam de la capat. Ce poate fi mai frumos?

Cum trec peste? Cu toata rabdarea cu care NU m-am nascut! De fapt e simplu. Ma uit la ei! Ii privesc, le urmaresc fiecare gest, privire, zambet si incerc sa mi le intiparesc in minte.Desi pare mult, de fapt perioada in care sunt mici e cea mai scurta!

Multa grija si iubire!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This