Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Concluzia mea dupa 2 copii diversificati clasic si unul autodiversificat (sau incercat)

by | Feb 24, 2020 | Informații

Inca nu stiu cum va manca Achim cand va mai creste, dar acum e la fel de greu ca in diversificarea clasica. Ba mai ai si de facut curat dupa ora de masa…
Ce sa mai, e greu, indiferent cum o faci.

Concluzia mea e simpla: daca au muci, eruptii dentare sau sunt fara chef, poti sa le gatesti de Master Chef ca nu vor deschide gura in veci si daca au chef iti si arunca bolul cat colo..
Fara griji sa stati ca daca ati inceput cu diversificarea clasica vor ajunge sa manace si singuri pe la un an jumate cand dau primele semne de independenta. Depinde de fiecare parinte daca il incurajeaza sau nu. Mizerie va fi!

Achim are muci si ii iese al cincilea dinte. Asa ca gura lui e lipita si nu o deschide nici daca stau in cap. Asta inseamna ca noaptea va mai cere un lapte in plus, ceea ce duce la mai putin somn, ceea ce ma va face sa fiu o MamaZaur (un fel de balaur care scoate fum pe nari, fix cum nu ma plac nici eu dar nici minunile pe mine).

Azi le-am pus baietilor ciorbita de gaina la pranz. Buna rau. Amandoi au strambat din nas, desi ieri au hapalit-o. Achim a zis pas clar dupa ce a dat din cap ‘nu, nu’ de cate ori ma apropiam de el.

20200223 132600 02

Alexandru a cerut mamaliga cu branzica si unt.
El a mancat de 5 ori din ea. Achim a zis ‘nu’ si ca sa imi ‘explice’ mai bine ca el azi nu papa, a aruncat bolul pe jos. Apoi mi-a tras un zambet strengar.
Am respirat avanc si am continuat sa mananc si abia dupa am facut curat. I-am facut poza sa ii trimit lui ta-sa, sa nu carecumva sa imi zica ca ziua lui a fost mai grea ca a mea 😉.

20200224 133156 01

Apoi m-am dus la bucatarie si cu fata bagata in frigider am mancat 2 patratele de ciocolata de nervi.

Mai tarziu s-a mieunat ceva Achim pe langa mine sa ii dau lapte. Am cedat fatucii sale delicioase. Dar si pe ala ba il voia, ba il scuipa …

‘Cum e cu diversificarea?
Cum vor ei raspund, pe scurt.’

La voi cum e? Mai bine? Ce ma bucur 😊

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This

Optimism la lingurita

Tine-l in brate cat vrea el! Dureaza mai putin decat vrei tu..