Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cine sunt mamicile din parc?

In orice parc te-ai duce sigur vezi cateva tipuri de mamici pe care n-ai cum sa nu le recunosti:

Mamica grijulie

Este ‘umbra copilului’ cum o mai numesc eu. Este acea mamica care sta lipita de copil de saracul nici sa respire singur nu poate. Trebuie sa aiba grija sa fie mancat, curat pe maini, schimbat, chiar daca nu are unde sa-l schimbe, sigur are ‘toata casa’ cu ea.

Mamica iritata

Este mamica care butoneaza telefonul si este deranjata de fiecare ‘mami, mami..’ al copilului sau. Nu vorbeste cu nici o mamica decat daca are ceva de criticat.

Mamica panicata

Mamica care nu il lasa sa faca un pas fara ea, ca daca: se loveste, cade, ii intra nisip, se murdareste, mananca de pe jos.. Nu o prea vezi prin parc pentru ca este ocupata sa alerge dupa copil.

Mamica fitoasa

Este mamica imbracata de parca iese in club, are toate firmele pe ea. Stiu, e greu sa fi mamica cu norma intreaga si sa vrei sa arati bine, dar sa nu confundam parcul cu party-ul.

Mamica implicata

Mamica care face tot ce face copilul. Vin asortati imbracati, incurajeaza copilul in tot ce face, ba mai mult ii arata chiar cum trebuie sa faca. Este mamica organizatoare de concursuri intre copii si este prima da tonul atunci cand se canta.

Mamica vesela

Mamica vesela se aude de departe. Rade zgomotos si chiar daca celorlalte mamici le pica ochii de oboseala, ea este toata un zambet.

Mamica ‘Nu’

Nu ai voie pe scara! Sa Nu cazi! Vezi sa Nu te impiedici! Nu asa! E clar si evident ca de la aceasta mamica auzi doar NU!

Cumva, in anumite momente, cred ca toate avem un pic din fiecare. Eu sigur le am!

Important este sa existe un echilibru in toate si sa nu o dam in extreme. Radem, glumim, cred ca vazute asa, ne dam seama daca ne place de noi sau nu.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This