Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Ce poti face cand nu poti pleca la SPA?

Vin Sarbatorile, va spun asta zilnic aproape? Vin, vin, doar ce bat la usa. Cautam cadouri, retete sofisticate, nebunie. Dar de noi cum avem grija tocmai de Sarbatori? Putine mame isi pot lua liber de la mamiceala sau isi permit financiar, sa fie rasfatate la SPA (asa cum de altfel este si visul meu). Dar cum nu imi permit luxul de a merge acolo (mai mult decat o fuga rapida la cosmetica) aduc SPA-ul acasa. Si nu, nu o zi intreaga, pentru ca noi nu avem zile de dat. Avem tare mult nevoie de timp doar pentru noi. Face bine nu doar fizic, ci si psihic.

Ce va propun este sa nu lasati totul pe fix seara de dinaintea zilei de Craciun, ci sa stabiliti o zi a saptamanii (in functie si de programul lui tati) in care sa va luati jumatate de ora sau o ora timp pentru voi.

Sa va povestesc de ritualul meu:

1. Incepem cu inceputul: culcam copiii

2. Mananc cu sotul ceva rapid

3. Il pup si ii spun ca dispar o ora… in baie (atat se poate)

4. Imi aduc jumatate de bucatarie in baie (smanatana sau iaurt, miere, malai si putina lamaie)

5. Neaparat toate insotite de un pahar de vin

6. Caut repede lumanarele parfumate si mi le impart prin baie

7. Aduc si revista preferata (de obicei alea cu multe poze si putin scris, ca la 10 seara nu mai am chef de citit)

8. Imi las apa sa curga in cada cat sa se umple

9. Incep demachierea tenului. Apoi fac un mic gomaj din malai cu miere si putina lamaie si imi masez fata usor. Trec la partea cu masca (aici puteti fi inventive). Daca nu aveti una gata cumparata, eu amestec smanatana cu miere si daca am adaug si fiole de vitamina A, C si E. Cu masca pe fata, ma bag in cada, cu revista in mana si paharul de vin langa mine, totul la lumina lumanarilor. 15-20 de minute sunt perfecte.

10. Daca doriti in acelasi timp va puteti pune si o masca pe par. Eu prepar una hidratamta facuta in casa din banana, vitamina A ..

11. Dupa ce ati terminat cu baia si mastile. Urmeaza crema de noapte si crema de corp. Apoi imbracati-va in ce va simtiti confortabil.

12. Pupati iar sotul si mergeti la somn. (Asa va faceti somnul decfrumusete macar pana se trezeste copilul).

SPA-ul perfect chiar la tine acasa. Pana de Craciun nu doar ca veti arata minunat dar veti avea si o stare linistita si relaxata, cum ar trebui sa fie pentru noi toate.

Ce-ati mai adauga la seara perfecta?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This