Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Ce moment e mai bun ca ACUM?

Aseară stăteam cu mama de vorbă, după ce am reușit să adorm piticii (suntem în vizită pentru câteva zile la bunici). Mama mea împlinește anul acesta frumoasa vârsta de 61 de ani. Visez de ani buni să o iau cu avionul în singura locație în care își dorește să meargă – Israel. Mereu amânăm această plecare din ‘n’ motive, principalul fiind frica ei de avion.

Și cum stăteam noi de vorbă spune mama oftând: Îți dai seama câte aș fi putut face în această viață dacă nu aveam frici?

Câte dintre noi nu au frici? Toate! Și eu am. Nu există nimeni pe lume care să nu aibă o frică. Important este să nu o lași să îți închidă visele. E trist în schimb când nu îți trăiești viața pentru că îți este frică de ceva.

Și mie îmi este frică de avion. Cumplită frică!! Cu toate astea am zburat de foarte multe ori în această viață și am văzut cam toate marile orașe din Europa. Mai am un un mare vis: să văd Japonia și să stau ceva timp pe acolo (aștept să mai crească copiii), iar pentru asta mă pregatesc psihic din timp…

Am și alte frici: dar acele frici nu sunt corelate cu vreun vis, așa că le pot avea liniștită.

Câte dintre noi trăim AZI așa cum ne dorim? AZI este întotdeauna cea mai bună zi pentru că este AZI și nici un moment nu este mai bun ca ACUM pentru a face ORICE.

Noi suntem singurii care ne punem limite și nu ne trăim viața așa cum merităm: să vizităm mai mult (frici de călătorii, avioane), să ne căsătorim cu cine ne e drag (lista e lungă: motive materiale, emoționale etc.), să facem un copil (frica de a nu avea cu ce să îl crești, sau dorința de împlinire profesională), să mâncăm ciocolată (ne îngrașăm), să schimbăm culoarea părului (deși vrem îmi e frică), să…

Ce ați adăuga voi la listă? De ce vă e vouă frică?

#ProvocareaCM

Provocarea de săptămâna aceasta din Campionatul de mămicie este: GÂNDURI

Este ultima provocare din acest Campionat de Mamicie și vreau să vă rog să îmi trimiteți ce a însemnat pentru voi acest campionat, ce ați schimba la el, ce ați adăuga, ce nu v-a plăcut.

Gândurile voastre le aștept în formularul de AICI.

Provocarea este valabilă până duminică, ora 19.00.

Câștigătoarea marelui premiu o voi anunța pe 1 MAI!

Premiul acestei săptămâni este oferit de Optissima și constă într-o pereche de ochelari de soare pentru copii cu vârsta 2-4 ani. Aveți la alegere varianta pentru băieți sau fetițe.

Sunt ochelari Polaroid cu lentila polarizată, cu protecție 100% UV400 și filtru de categoria 3. Modelul este unul curbat care are avantajul sa protejeze foarte bine ochiul copilului.

Optissima este o clinică nou deschisă, cu program și medici pentru cei mici. Vă invit să căutați pagina de facebook Optissima și să le dați un LIKE pentru a le urmări campaniile dar și ce surprize pregătesc pentru micuți.

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This