Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Ce as face daca copilul meu ar fi homosexual?

de | oct. 5, 2018 | Ca familie

Pentru saptamana aceasta aveam scris un articol despre ‘maternitate’ si cum incepe de acolo calatoria unei femei in noua viata de mamica.

Totusi, Ana m-a rugat sa scriu despre ce i-am raspuns ei, cand avea 14 ani si imi ‘testa limitele’ ca mama si prietena (ce imi doream sa ii fiu) la intrebarea ei ‘Ce ai face daca eu as iubi o femeie?’

Trebuie sa va spun inainte ca Ana a fost un copil extraordinar, cu un suflet bun inca de mica. Mereu si-a dorit sa ia apararea celor care ‘pareau’ persecutati sau in minoritate, iar de multe ori o si facea fara sa se gandeasca prea mult. E drept, din spiritul justitiar foarte puternic, Ana a si avut de suferit in viata din aceasta cauza. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru toata intelepciunea cu care a binecuvantat-o si pentru inima deschisa pe care mereu a avut-o!

Atunci cand Ana mi-a pus aceasta intrebare, i-am raspuns asa cum cred ca ar trebui sa faca orice mama:
‘Ca o iubesc neconditionat (asa am iubit-o toata viata si nu stiu alta forma de a-ti iubi copilul) si ca ii respect orice decizie va lua in viata, incluzand ce va alege sa iubeasca. I-am spus ca sufletul meu si casa mea vor fi mereu deschise si ca eu ma voi ruga mereu la Dumnezeu sa o lumineze si sa o intelepteasca si sa ii de-a ce stie EL ca are ea nevoie. Dar.. i-am spus ca indiferent de ce decizii va lua in viata sa NU oblige pe cei din jur sa ii accepte alegerile!’

ASTA NU ar trebui sa existe!

O mama este mama si nu parinte! Un tata este tata si nu parinte! O fetita este fetita daca asa s-a nascut, iar un baietel este baietel.
Ca la maturitate copilul alege pe cine sa iubeasca este altceva.
Copiilor nostri, NOI parintii, le dam directia si la ce mananca si la cum se imbraca si la ce sunt cand se nasc.

Toti suntem influentati de factorii externi.
Nu mi-am educat fata sa iubeasca un barbat, dar in jurul ei asta a vazut. Faptul ca exista si exceptii de la regula, doar Dumnezeu stie de ce sunt, asa cum se nasc copii diferiti din multe puncte de vedere iar NOI NU avem dreptul de a judeca! Doar Dumnezeu o face!
Fiecare este diferit fiindca Dumnezeu ne-a facut diferiti si UNICI pe pamant.

Saptamana viitoare revin la articolul despre maternitate si minunea de a fi mama.

Pana aunci purtati-va zambetul ca pe o lumina si sa aveti lumina in casa si in suflet!

Bubu

calendar text 2