Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Carti magice

De curand i-am descoperit pe cei de la Cartea Copiiilor, un site unde gasesti tot felul de carti pentru copii, m-am apucat de citit si mai mult Aici gasesti de la carti de povesti, la carti educative, carti de poezii dar si cele de psihologia copiiilor.

Mi-au atras atentia cartile scrise de Catherine Dolto, o frantuzoaica ce este medic şi scriitoare specializată în cărţi pe teme de psihologie infantilă. Este fiica celebrei pediatre Françoise Dolto şi continuatoarea de drept a operei acesteia. „Am fost desemnată de mama, în ultimele sale zile de viaţă, să-i duc mai departe cercetările, deşi nici una dintre noi nu se gândise înainte că va trebui să se ocupe cineva de asta. Totuşi, atunci când a fost vorba de a lua o hotărâre urgentă în această privinţă, n-a găsit pe nimeni altcineva care să fie mai aproape de munca ei ori care să-i cunoască opera mai bine decât mine.”

Catherine Dolto abordează subiecte importante care ţin de viaţa biologică dar şi de cea afectivă. Eu am cumparat 4 dintre cartile pe care le gasiti pe site: ‘Minciunile’, ‘De ce spun copiii NU’, ‘Asteptand un fratior sau o surioara’ si ‘De ce fac copiii crize de furie’. M-am bucurat ca mi-au confirmat propriile teorii si mod de a intelege ce tot ce tine de problemele copiiilor. Va voi scrie treptat despre ele.

Pe acestea sau multe alte carti fantastice la niste preturi mici, le gasiti pe site-ul www.carteacopiiilor.ro In perioada aceasta au si o oferta foarte buna unde la orice comanda, primiti o carte cadou.

Spor la citit alaturi de cei mici!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This