Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cand vrei sa fii mai bun si sa afli cat mai multe!

de | oct. 29, 2018 | Colaborari

Desi credem ca odata ce terminam scoala ciclul nostru de invatare este terminat, adevarul este ca un om care vrea sa fie la zi cu toate noutatile, se va instrui mereu.
Inca de la inceputul blogului am vrut sa fiu la curent cu toate noutatile. Din pacate, timpul nu este prietenul meu si nu pot merge la atat de multe evenimente pe care mi le doresc, astfel ca fac o selectie foarte clara intre ele, lucru pe care vi-l recomand si voua.
La partea tehnica a ceea ce tine de blog ma ajuta sotul meu. Dar de restul ma ocup singura  astfel ca merg si cursuri, workshopuri si conferinte pentru a invata cat mai multe de la experti.

Unul dintre evenimentele la care voi participa saptamana viitoare, adica pe 8 noiembrie, este  Conferinta Targetare si Campanii eficiente, organizata de PR2Advertising.

Va fi o zi plina, caci programul incepe de la ora 9.30 si se va termina la ora 15.00.
In cea de-a patra editie voi afla informatii utile  si relevante despre normele GDPR, detalii despre cum sa iti promovezi o afacere, modalitati de crestere si promovare a unui brand plus eficientizarea unui business.

Speakerii vor fi din diverse domenii:
Alina Minu de la Pastel
Raluca Radu de la Answear
Radu Ciofu de la SeoMark
Andreea Coman de la Savescu si Asociatii
Iulian Nitulescu de la Invox
Anca Toma de la MTH

Conferinta va avea loc la Premier Palace Hotel & Spa.

PR2Advertising este un site de comunicate de presa. Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte si dedicate managerilor sau antreprenorilor, dar si specialistilor si pasionatilor de PR, advertising, marketing online si offline.

La ce cursuri ati fost in ultima vreme si de ce?

Multa grija si iubire!

calendar text 2