Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cand vrei sa faci sex cu sotul, copiii stiu!  

‘Iubita, diseara, tu si cu mine ne facem de cap!’

Cand am nascut-o pe Maria o prietena mi-a trimis un citat: ‘Bebelusii plang pentru a nu-i lasa pe parinti sa le mai faca un fratior’.
Am ras si am uitat de el multa vreme….

Nu stiu daca e de la faptul ca sunt 3 si noi 2 (clar suntem depasiti numeric) dar in ultima perioada de cand pun la cale o seara romantica cu al meu sot, siguuur se intampla ceva cu unul dintre ei.
Ii banui ca stiu, STIUUU si au zis ‘Gata! Inca unul nu mai vine!’.
Acum, daca as putea le-as explica ca aceasta decizie am luat-o deja cu ta-su, dar sigur s-ar face ca nu stiu despre ce vorbesc. 😂😂
Uite asa ori de care ori pregatim terenul (sa ne intelegem cand ai 3 copii, nu e ca in adolescenta: trebuie puse toate video-foanele prin dormitoare, verificati copiii inainte bine, mancati, bauti sa nu le vina vreo idee…. la ce credeati ca ma refer?) ceva ne scapa.
Ba regresiile, puseele, salturile si mai stiu eu ce apare la ACHIM.
Ba Maria tipa pentru ca a visat urat.
Ba Alexandru bea apa (el de obicei bea multa apa).
Cand crezi ca in sfarsit lucrurile s-au linistit si ii zambesti sotului cu subinteles, atunci sigur se deschide usa de la dormitor si auzi pasi de pisica. Casti ochii cat cepele, ii fluturi sotului ‘Revin, stai asa!’ si fugi sa iei copilul in brate sa il bagi la somn. De cele mai multe ori, culmea, chiar revii. Asta cand nu adormi inaintea lui.

Au fost dati cand ne-a venit sa o lasam balta. Pana la urma e mai mare nebunia decat fericirea. Fugi la copil, intoarcete, ia-o de unde ai lasat-o (de parca e asa simplu) si in final bucura-te ca ai trecut linia de final.
Dar si cand se intampla, ma mir ca nu iese al patrulea….
Si acum sunt mici! Ne trebuie multa creativitate si eventual o casa mai mare pentru cand vor creste.
Pana una alta il trimit pe barbate-miu sa schimbe clanta la usa de la dormitor, caci a avut grija Alexandru sa bage un ban si sa o blocheze ca sa nu mai mearga cheia.
Adio si ramai cu mine, ca ne vedem cam rar.

Sper ca aveti povesti mai multe decat noi cu final fericit.

Multa grija si iubire!

Photocredit: poza e de la botez, atunci cand dansam (singurul moment cand copiii nu au sarit pe noi) Minunata ALINA Dobro photography

Pin It on Pinterest

Share This