Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cand am timp sa scriu?

by | Nov 23, 2016 | Jurnalul meu

Cand apuc! Nu va inchipuiti ca stau cu cine stie ce laptop sau tableta in mana! E un telefon mai vechi dar care-si face treaba!

Scriu cand doarme Alexandru pe mine, cand Maria coloreaza si nu ma vede, seara inainte sa inchid ochii, la baie (vai ce oribil). Altfel nu as avea timp!

Toate articolele sunt scrise in notite! Da! Toate! Daca-mi moare maine telefonul mor si eu cu el! Toata viata mea e in el!

Cum public? Aici ma ajuta sotul meu fara de care acest blog nu ar exista! El este cel care m-a incurajat si m-a impins sa fac acest blog. El este cel care mi-a gasit frumosul nume de Zana Scutecel. Eu i-am zis doar ca vreau ceva cu zane. El este cel care se ocupa de design (eu doar ii spun ce vreau). Si da, el le publica! E munca in 2. Nu stiu cum fac fata celelalte mamici care au blog, dar eu prea mult timp liber, singura cu 2 micuti, nu am.

Asa ca scriu cand pot cum pot inspirata fiind de vreo discutie cu vecina (care ma viziteaza cand poate desi are si ea un bebe mic de 2 luni), de cei doi prichindei, de ce mai citesc sau discut cu nasa mea, de discutiile cu mama.

Fug ca se trezeste micutul!

Multa grija si iubire!

sursa foto: ​penningtonlibrary

Pin It on Pinterest

Share This