Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cand rezervati camera de hotel sa va rezervati si locul de parcare!

by | Nov 4, 2017 | Jurnalul meu

Am stat la Sibiu 3 zile. Ador orasul asta. De fapt ador multe orase din tara Brasov, Timisoara, Cluj, la Oradea imi doresc sa ajung de ceva vreme dar cine stie?

Dar sa nu ma abat de la subiect. Am ajuns la Sibiu cazata fiind pentru prima oara la un hotel aproape de centru. Nu vreau sa ii dau numele, pentru ca povestea se poate intampla la orice hotel de la noi, din pacate.

Hotelul foarte dragut, camere primitoare si calduroase, fix dupa sufletul meu, personal amabil (sau mai bine zis, o parte din el), mic dejun delicios, adica tot ce iti poti dori de la un hotel.

Vineri, singura zi ploioasa in care eram in acest oras, m-am plimbat destul de mult cu masina. M-am intors la hotel pe la 4 si jumatate dupa masa. Cand ajung in parcare, parcarea plina exceptand 2 locuri pe care scria mare sigla hotelului si erau si puse 2 grilaje de fier in dreptul lor, pentru a nu putea parca.

Am dat 2 rotocoale poate, poate reusesc sa gasesc un loc. NIMIC

Urc pe trotuar in fata hotelului (nu aveam unde altundeva sa stau cu masina) si apelez numarul de telefon de pe site.

Explic situatia si mi se spune foarte clar ca ‘locurile de afara sunt rezervate de luni bune si ca nu ma poate ajuta’. In timp ce vorbeam la telefon, vine domnul portar, imi bate tare in geam si tipa sa mut masina…

Acum, eu stau si ma gandesc ca atunci cand faci rezervare la un hotel, unde are pe toate siteurile specificat ‘parcarea gratuita’, inseamna ca nu trebuie sa rezerv si locul de parcare. Sau asta inteleg doar eu?

Cum am rezolvat? Am asteptat, langa 2 locuri de parcare goale si gratuite, pana cand un alt loc s-a eliberat, la o distanta ceva mai mare, ca na, asta mi-a fost norocul.

Cand sunati pentru camera sa aveti grija sa rezervati si locul de parcare!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This