Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Cand oboseala bate orice

by | Mar 25, 2017 | Jurnalul meu

V-ati trezit vreodata ca si cand ati alergat toata noaptea sau ca si cand ati stat pe un camp cu mii de avioane survoland deasupra voastra?
Si stati asa in transa cam toata ziua? Lumea vorbeste si voi dati din cap desi nu ati auzit nimic? Va dor toate ca si cum un pic pitic va bate cu un ciocanas peste toti muschii?
Sau cum un zumzet de albine imaginare dau o petrecere in capul vostru?

Eeeee cam asa este dimineata mea..

Dar sa va spun de ce:
De cateva zile ne-am apucat curatenia de primavara in gradina. Si nu facem doar asta.. Curatam gradina din fata, caci o pregatim de plantat legumele (anul trecut am pus prima oara si am fost fericita ca nu am cumparat o rosie toata vara), apoi curatam gazonul pentru ca a fost facut praf de Aki. Saptamana asta tati si cu mine construim casuta de povesti pentru Maria si Alexandru cu tobogan, leagan, lada de nisip, placa senzoriala, placa magnetica si tabla de scris. Avem mult de munca!

Apoi trecem la plantat: avem 4 copaci, cativa butuci de vita de vie si gard viu pe langa casa. Ieri am vopsit viitorul gard care desparte curtea din spate de curtea de legume si podeaua pentru casuta.

Azi noapte Alexandru s-a trezit la 3! Dupa ce ma culcasem la 10 pentru ca picasem.. Doar ca am stat aproape 3 ore treaza de la 3 si acum sunt buimaca..

Avem zi lunga cu invitati la pranz, mancare inca negatita, piata de facut si de dus mama la biserica, noi nu ajungem iar.

Duminica frumoasa mamici!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This