Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Când încep picii noștri să fie eroi?

Mă sună mama aseară: ‘Copiii tăi au salvat ziua!‘ Mă uit uimită la telefon și mă întreb de unde știe ea despre supereroii preferați ai Mariei care au ca motto fix această propoziție. Mi-i și imaginam deja la tot felul de peripeții în care tataia sigur devenea Șopi, Maria devenea Bufniță iar Alexandru devenea Pisoi, având fiecare super puteri cu care să salveze lumea.

Ei bine dacă nu știți cine sunt cei 3 eroi la care mă refeream aflați că sunt 3 prieteni Connor(Pisoi), Amaya (Bufnița) și Greg (Șopi) ce fac o echipă minunată și care se transformă în alter ego-urile lor de super-eroi. În fiecare seară aceștia pornesc în tot soiul de aventuri, rezolvă mistere și învață tot felul de lecții de viață. Le puteți urmări aventurile în noi episoade (sezonul 2), în fiecare sâmbătă, din 12 mai la ora 9:00, numai la Disney Junior.

Dar haideti să vă povestesc de cei 3 minunați eroi ai mei cu puteri de salvatori:
Săptămâna trecută i-am dus pe Maria (3ani și 5 luni) și Alexandru (un an si 9luni) la bunici la munte. Părinții mei au doi căței adorabili, pe care Maria și Alexandru îi iubesc tare mult.
În fiecare dimineață Maria cum se trezește îl ia pe Alexandru de mână și merg la țarcul cățeilor să îi salute și să vadă ce fac.

Într-una dintre dimineți, în timp ce bunica le pregătea micul dejun, o vede pe Maria alergând spre bunicul și țipând ‘Nu e apă!’
Apoi îi vede cum aleargă repede pe bunicul, pe Maria și pe Alexandru spre cișmea și apoi cum cară bidoane mari de apă către căței.

Când a văzut bunica că e treabă serioasă, a lăsat tot și a fugit să vadă ce fac cei trei.

Ei bine, Maria a găsit dimineață gălețile de apă ale cățeilor dărâmate și fără pic de apă, unul dintre căței în căsuța lui și pe celălalt cu limba scoasă de un metru. Imediat Maria și-a dat seama că le lipsește apa și că celor doi căței le este foarte sete.

Împreună cu bunicul au cărat apa grea la căței și imediat ce au turnat-o aceștia au băut-o.

Sezonul 2 din Eroii în Pijama ajunge la Disney Junior în fiecare sâmbătă, din 12 mai la ora 9:00. Este momentul ideal pe care îl puteți petrece cu copiii, serialul fiind destinat preșcolarilor și familiilor ce aduce în prim plan teme precum prietenie, lucru în echipă, aventuri, mistere, umor și definirea unicității fiecăruia dintre noi.

Personajul preferat al Mariei este Șopi. Al copilului vostru care este?

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This