Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Bloggerii si evenimentele dedicate lor

de | iul. 11, 2017 | Jurnalul meu

De azi intr-o saptamana ma voi afla la prima mea Conferinta Social Media for Parents, editia a 4-a, cel mai mare eveniment de parenting blogging din Romania, ce va avea loc la Hotel Caro Parc, din Bucuresti.

Fix acum un an, aveam mari emotii cu nasterea lui Alexandru, vizitasem spitalul pentru cateva zile si ma rugam de el sa ‘mai stea un pic’ in burtica. Ce blog? Ce conferinte? Pe vremea aceea nici nu visam ca voi ajunge in aceasta frumoasa lume.

Sotul mi-a tot sugerat dupa prima nastere sa imi fac blog, eu nu si nu. Si totusi, cu pasi timizi am inceput proiectul Zana Scutecel la 1 Octombrie.

Sunt foarte bucuroasa sa ma revad cu cativa colegi de breasla pe care deja i-am cunoscut, dar si sa ii cunosc pe cei cu care m-am conversat doar virtual.

Abia astept sa ii aud pe Urania Cremene, parenting trainer si Gyorgy Gaspar psihoterapeut relational de unde voi afla informatii noi in educatia copiiilor, informatii despre care vreau sa va scriu si voua.

Ultima parte a conferintei este dedicata bloggerilor, iar colegele mele Ana Nicolescu, Laura Frunza, Florina Badea, Anca Bold Gheorghe si Elisabeta Craciun ne vor vorbi despre ce inseamna sa ai un blog de succes.

Sesiunea va fi moderata de Miruna Ioani si Cristian China Birta, alias Chinezu.

Sunt convinsa ca va fi un eveniment de exceptie, fiind organizat de carre cei de la Evensys, parteneri fiind Orange, Boiron si NUK.

Multa grija si iubire!

calendar text 2