Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Azi, e ziua lui. La multi ani, minunea mea de om!

by | Nov 22, 2019 | Jurnalul meu

Nu stiu cati dintre tatici isi incep ‘petrecerea’ din ziua de nastere la 3 dimineata cu o sotie obosita care ii pune un bebelus in brate si ii spune ‘sa se descurce’ ca ea merge cu cei mari la somn.
Macar dimineata ‘i-am mai dat’ o ora in plus de somn si l-am trezit cu cei 3 pitici, cantandu-i ‘La multi ani’ pe voci de: mamica epuizata, copii fara ureche muzicala si bebeluseasca minunata.
De ziua mea, mereu am visat sa mananc tort la micul dejun. Mie nu mi-a iesit dar dimineata la 9 si un pic taiam tortul pe care l-am servit langa cafea.


Noroc ca cei mari mancasera deja portia de fructe, ca altfel era prima masa si pentru ei.
Restul zilei l-am petrecut in 5, atunci cand nu am dormit odata cu Maria si Alexandru la somnul de pranz.
Macar am reusit sa ii iau cadou un lucru pe care si-l dorea enorm, de multa vreme si la care (pentru prima oara!!!) NU se astepta.
Doamnelor sotul mei la cei 33 de ani impliniti azi si cu 3 copii a primit cadou o consola de jocuri. Daca tot are copii si timp spre deloc, macar sa aiba jocuri. Daca va intreaba sotii, spuneti-le ca a primit un Nintendo Switch. Este o consola de jocuri ideala pentru familii, pentru care gasesti jocuri si pentru copii de la 3 ani plus.
Astfel ca, ziua de sambata cand cei mari aveau voie sa se joace 20 de minute cate un joc educativ, se va transforma in ziua de jucat in familie.
Si da, recunosc, abia astept seara sa ma joc si eu seara cu el, din cand in cand.

Cadourile ar trebui sa fie despre joaca si placeri, lucruri pe care de obicei nu ti le-ai lua. Parfumuri si haine pentru mine nu sunt cadouri. Sunt o necesitate. Dar daca ma trimiti la SPA o zi intreaga, ala e un rasfat.

La multi ani, omul meu minunat!
Mi-ai fost prieten mai intai, iar apoi mi-ai devenit iubit. Acum imi esti sot si impreuna am devenit parinti. Suntem totul unul pentru altul si cu toata nebunia din jurul vietii cu 3 copii, ma rog sa fim mereu asa. Te iubesc!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This