Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Anxietatea de separare la..mame!

Cum a fost prima noapte fara bebe? Ce sentimente v-au incercat? Prima mea noapte fara Maria a fost anul trecut in aprilie cand am renovat un pic prin casa si am ales sa o ducem la bunici, ca sa evitam sa stea in praf.

Am dus-o de duminica si am luat-o urmatoarea sambata! Orice mama ar zice: vacantaa! Inainte de a o duce pe Maria la bunici am facut o multime de planuri cu sotul pentru saptamana de libertate pe care o aveam doar pentru noi!

Cine romantice, discutii interminabile despre noi pana dimineata, timp petrecut in doi, iesiri la film si dormit tarziu! S-au dus toate pe apa sambetei! Echipa de muncitori a venit in fiecare zi la 8.30! Fara intarziere! Adio dulce somn!

Ce cine, ce filme? In fiecare seara ma imbracam sa mergem sa o luam! Ma lua Alex (sotul) cu binisorul ca Maria e bine, ca ii prinde bine, ca mergem urmatoarea seara! Ce discutii romantice? In fiecare seara am plans de dorul ei! Amandoi am vorbit de puiul plecat de acasa! Nu ajungea sa vorbesc cu bunicii, nu ajungeau pozele si filmuletele trimise zilnic!

Pentru mine a fost saptamana de cosmar! Abia asteptam sa ajung la minunea mea! Culmea, cand am ajuns, m-a vazut, m-a analizat si foarte incet a venit spre mine! Eu nu mai puteam de dor, ei ii era bine cu bunicii!

Da, logic, ma bucur! Stiu ca ii place la ei si ii iubeste mult! Si ei o rasfata toata ziua (respectand, limitele, listele si tot programul impus de mine). Saracii! Dar n-au ce face daca vor sa-si vada nepoata!

Anul asta ii duc iar in aprilie un weekend! Pe amandoi!Mi-am promis ca nu vor sta niciodata unul fara altul! Se iubesc prea mult! Ii duc 3 zile sa se obisnuiasca pentru mai cand ii duc o saptamana! Plec romantic cu ta-su intr-un citybreak de 4 zile la Roma!

Ador orasul asta si abia astept sa il arat lui Alex! Cum va fi? Nici nu vreau sa imi inchipui! Sper doar sa ma pot relaxa si bucura de tot ce ofera orasul si.. sotul meu!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This