Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Antrenament pentru tatici

Se spune ca ar fi bine ca bebelusii nostri sa vina cu un manual de instructiuni. Ei bine, cineva de Sus sau de la spital, oricare dintre ei, ne trimit acasa fara aceste instructiuni. Si uite asa Sofia de la frunzaresc.eu s-a apucat de organizat cursuri pentru tatici. De ce pentru tatici? Pentru ca pentru mamici gasesti cursuri la tot pasul.

A treia editie a Modern Dad’s Challenges se organizeaza in data de 5 iulie, la ora 18.30 la cafeneaua Happy Cinema, din incinta Liberty Center.

Tema dezbatuta este ‘Siguranta copilului in masina si calatoriile’. Alaturi de Sofia vor fi si Alice Dona, Managing Partner ErFi Kids Romania, Brand Manager Graco USA, Roxana Farca, Travel Writer LumeaMare.ro si Ana Maita, Consilier pentru Drepturile Mamelor Asociatia SAMAS.

Ce teme vor fi dezbatute?

notiunea de siguranta auto pentru copii, cu date statistice actuale in Romania versus Europa si SUA in materie de siguranta auto

standardele dupa care ne ghidam pentru a alege un scaun auto

cum montam corect un scaun auto in functie de sistemul de fixare

sfaturi de sanatate(pozitia corecta in scaunul auto)

masurile de preventie a accidentelor in timpul calatoriilor.

Tatii vor fi angrenati si in cateva exercitii practice, astfel incat sa le fie mai usor sa monteze scaunul copilului, dar si sa reactioneze in cazul unor situatii neprevazute. La sfarsit vor fi prezentate si cateva ‘tehnici de supravietuire’ pentru parinti in calatoriile cu cei mici. Sper sa pot ajunge si eu ca partener media al acestui eveniment.

Inscrierea la eveniment se face pe blogul Frunzaresc.eu, completand formularul AICI. Locurile sunt limitate, iar participarea este gratuita. La sfarsit va fi organizata o tombola cu premii.Brandurile partnere sunt: ErFi Romania, Graco Romania, Nestle Incepe Sanatos Creste Sanatos, Pampers, Web Designer Bucuresti.l

Nu stati pe ganduri si trimiteti-va sotii! Nu e de ratat!

Multa grija si iubire!

[fblike]

Pin It on Pinterest

Share This