Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Am inceput scoala de coaching. Ce este coaching-ul pentru mine?

Am auzit prima oara despre conceptul de coaching in treacat de la sotul meu. Nu am inteles foarte multe despre ce este sau ce face. Apoi am aflat de Cristina Otel care terminat aceasta scoala si povestindu-i sotului mi-a readus aminte de discutia noastra despre  coaching. I-au mai luat 8 luni sa ma convinga sa ma inscriu si eu la aceasta scoala.
Alex mereu mi-a spus ‘Coaching-ul face parte din tine, fara ca tu sa sti acest lucru‘.

Eu si Alex suntem impreuna de aproape 5 ani (ii facem in toamna aceasta). Desi ne stim de putin timp, inca de cand ne-am cunoscut ne-am simtit ca 2 jumatati care se completeaza perfect. (Cine ma cunoaste, stie ca nu credeam in jumatati perfecte). De multe ori nu este nevoie sa vorbim, nici macar sa ne privim, ca stim ce vrea celalalt.
Alex este omul care crede cel mai mult in mine si vede lucruri de care eu nu sunt constienta.

Am ajuns sa ma decid in august ca imi doresc sa iau aceasta cale si am reusit sa intru la aceasta scoala, desi nu stiam exact ce ma asteapta.

Ce este pentru mine coaching-ul dupa 2 zile de scoala?
Coaching-ul este ca o calatorie pe care o faci cu vocea ta interioara care iti pune intrebarile potrivite pentru a-ti da singur cele mai bune raspunsuri.

Cu totii traim vieti in care stim foarte bine care ne sunt valorile, ce si cum sa alegem pentru a ne fi bine si cu totii avem o voce interioara care ne ghideaza, daca o ascultam. Ce-i drept, prinsi in valtoarea vietii uitam sa contientizam prezentul si uitam si de aceasta voce interioara. In definitiv, viata fiecaruia este suma alegerilor pe care le-a facut (mai mult sau mai putin constient).
Un coach este o voce interioara care nu te judeca si care te ghideaza prin intrebari pe calea pe care vrei sa o iei, (de data aceasta) mult mai constient de rezultat.

Cine are nevoie de coaching?
Oricine are o provocare, problema, intrebare in viata sa la care nu poate singur sa isi gaseasca raspunsul si are nevoie de vocea sa interioara sa il insoteasca in aceasta calatorie cu sinele.

Cine poate deveni coach?
Oricine poate face o scoala de coaching dar nu oricine poate fi coach sau cel putin nu unul bun.

Pentru mine umeaza o perioada frumoasa de pregatire intr-o echipa minunata, cu oameni diferiti.
Zilele acestea am inteles ce este un coach si am primit structura pentru a putea tine o sedinta de coaching, astfel incat sa ma pot apuca de practica, asa ca voi avea mult de lucru.

Voi va ascultati vocea interioara?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This