Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Activitati amuzante cu picea de 2 ani

by | May 22, 2017 | Informații, Pași mici...

Sunt zile urate, zile cu muci, zile cand mama e epuizata (mai epuizata ca in alte zile) in care nu putem iesi afara cu micutii nostri.

Noi tocmai am avut o astfel de saptamana, cand Maria s-a saturat de toate cartile, de toate jucariile si de toate jocurile de pana acum.

Ca orice mama, a trebuit sa devin creativa si sa ii inventez tot felul de jocuri.

Ce a iesit? 

Sa incepem cu dimineata, cand e bine sa facem miscare cu picii nostri. De aici a luat nastere aerobicul pe muzica. Nu va pot descrie ce distractie este pe noi, cand eu ma apuc sa fac exercitii de respiratie, de intindere a bratelor, gatului, a picioarelor si ea ma imita. Ea ca ea, dar sa-mi vedeti piscotelul de 10 luni ce se distreaza privindu-ne.

La masa de pranz de obicei urmeaza a doua activitate de data asta in bucatarie curatarea a orice: ceapa, usturoi, pasat de cartofi, amestecat de ou, cam orice fac eu in bucatarie hop si ea. Bineinteles si aici avem spectator pe Alexandru.

Dupa somnul de pranz urmeaza mai multe activitati in functie de cheful ei: probam palarii si caciuli, o activitate la care am merita un fotograf; cantam la microfon si dansam in amuzamentul lui Alexandru care a inceput sa danseze cu noi si jucam fotbal la perete, bine ca nu avem bibelouri desi una dintre lustre sta cam stramba.

Cand picam obosite, seara, cautam sosete colorate si sa vezi ce teatru iese din asta. Doar Alexandru se uita ciudat la noi, probabil intrebandu-se ce ne apuca de nu le tinem in picioare.

Bine ca vine caldura si sper sa stea mai mult cu noi, ca raman in pana de idei.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This