Ambasadorul zambetelor mici si mari!

9 lucruri pe care sa le iei in considerare cand alegi patutul bebelusului

by | Nov 18, 2018 | Colaborari

Cand am ales patutul de bebelus al Mariei, acum 4 ani, habar nu aveam ca vor dormi 3 copii de fapt in el. L-am ales pentru culoare, saltea dar si sa fie bun pana la varsta de 2 ani. Maria l-a folosit fix 11 luni. Incepuse sa se invarta in pat si se lovea des de tablie, asa ca am mutat-o cu mine in pat pentru cateva luni.

Alexandru a dormit mai mult in el, adica pana la un an si 3 luni, cand devenise prea mic pentru cat de mare era el. Sa vedem ce noroc vom avea cu al treilea bebe, care e pe drum. Daca aveam mintea de azi, acum 4 ani, stiu clar ca m-as fi uitat si dupa alte aspecte.

Mai jos gasiti o lista cu 9 lucruri foarte importante pe care sa le aveti in vedere cand va alegeti patutul. Votati care sunt cele mai importante aspecte pentru voi apasand pe butonul verde de deasupra fiecarui element din lista 🙂

Pe BabyNeeds veti gasi o gama variata pentru fiecare patut despre care v-am povestit. Eu v-am facut niste recomandari, dar voi puteti alege dupa buget, culoare, design sau optionale.

Campania de Black Friday a inceput de joi  15 noiembrie si se va termina duminica, 25 noiembrie. Aveti 20% reducere la orice patut sau saltea marca BabyNeeds. Oferta de Black Friday tine o saptamana, adica momentul perfect de a analiza si cumpara exact ceea ce va place.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This