Ambasadorul zambetelor mici si mari!

785 de agresori sexuali de la noi din tara NU au facut o zi de inchisoare!

by | Sep 10, 2020 | Mai buni pentru ei

Am o luna de zile de cand NU ma mai uit la TV la stiri. Vreau nu vreau tot citesc pe facebook despre ce as vrea sa nu mai stiu.
Da, imi vine sa imi bag capul in nisip ca strutii si sa nu mai ies de acolo. Nu mai pot sta pe margine fara sa incerc sa fac ceva, orice.
Sa bagi capul in nisip nu e o varianta care rezolve ceva, ci cea care te face complice indirect. Varianta in care ignori si te faci ca nu vezi este varianta cea mai periculoasa.
Cam asta face si statul. Inchide ochii.

Romania este paradisul violatorilor si a pedofililor. De ce nu ar fi cand in tara noastra 785 de agresori sexuali NU au facut o zi de inchisoare?

Stiati ca 3 din 4 cazuri de acte sexuale cu victime copii au fost vazute de judecatori ca relatii consimtite!!

CEDO a sancționat deja Romania pentru condamnarile blande date in cazul abuzurilor sexuale in cazul minorilor. Doar ca nu doar judecatorii sunt ‘blanzi’, ci sunt ‘ajutati’ de politisi si procurori.
Pana cand?

Cazul fetei de 17 ani din Mehedinti

In luna iunie, statul roman a aratat, inca o data, cat este de tolerant cu abuzatorii sexuali.
O adolescenta din Mehedinti, de 17 ani a depus plangere pentru ca a fost violata de un barbat de 45 de ani, dar nici politistii si nici procurorii NU au luat vreo masura pentru protejarea victimei. Agresorul, UN CRIMINAL in serie eliberat conditionat, a fost lasat în continuare liber.
La trei zile dupa ce fusese reclamat pentru viol, barbatul a mers acasa la tanara si i-a dat foc. La scurt timp, adolescenta de 17 ani a murit.
Cand am citit stirea, a nu stiu cata de genul acesta, nu m-am putut gandi decat la cat de disperata si singura s-a simtit fata, desi a facut tot ce a tinut de ea: a mers la politie. A crezut ca statul o va apara. A crezut ca va fi in siguranta. A crezut pana cand a murit…
Doar ca statul a luat-o in deradere si nu i-a pasat, ba a si pus-o la colt ca ‘sigur’ a consimtit actul sexual.

Anual, in Romania se raporteaza aproape 1000 de violuri!!

Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta convingerii ca violul are justificare! Si din pacate nu doar de catre autoritati…

Sa nu uitam de cazul Alexandrei de la Caracal, de anul trecut, caz la care inca NU s-a gasit o rezolvare. Inca nu s-a gasit fata in viata sau corpul acesteia. Inca nu se stie cu certitudine ce s-a intamplat. Actele si dovezile au fost pierdute pe drum. Cat de mare sa fie caracatita?

De Bogdan Giuseppe ati auzit?
A fost trimis in instanta in 2017 pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale si 48 de infractiuni de violare a vieții private!
A exercitat fara drept profesia de medic, a falsificat bani si multe altele.
Acesta INCA racoleaza fete în Piata Unirii, sub ochii autoritatilor, care NU fac nimic!
Acesta inca se da psiholog si violeaza fetele dupa ce le drogheaza la el in cabinet! Acesta foloseste pseudonimele de Bodo sau Zorilo.

El e unul dintre cei 785 de agresori sexuali pentru care Romania este un paradis, fara gratii sau frici!

Te rog, semneaza PETITIA catre MInisterul Justitiei, prin care noi, parintii, cerem pedepse dure pentru acesti agresori.
Nu stiu cat ajuta, dar stiu ca e ceva mai mult decat nimic. Ce am mai putea face? Multe! Daca am avea curaj.
Speranta e ca doar noi, parintii, putem schimba ceva pentru siguranta copiilor nostri.
Distribuiti pentru ca petitia sa ajunga la cat mai multi oameni. Este putinul pe care il putem face.

Pana una alta, PAZITI-VA COPIII ca pe ochii din cap! Statul NU vegheaza pentru siguranta cetatenilor, ci mai degraba pentru cea a infractorilor!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This