Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Noi la Therme

by | Jan 21, 2017 | Jurnalul meu

De cand au deschis am tot zis ca mergem si noi, fiind doar la 10 minute distanta de locatie. Doar ca, am ramas insarcinata si nu-mi permitea starea, apoi erau copiii prea mici. Uite asa, vineri seara, intr-un moment spontan, sotul zice ‘Hai la Therme‘! Primisem cadou de Craciun un voucher, in principiu visam un masaj la ei!

Deci decidem vineri seara sa mergem la Therme, eu visand la masaj. Culcam copiii la ora 20.00 si fugim, lasandu-i cu bunica. La ora 21.00 ajungem. Am gasit loc de parcare fix in fata pe randul A11. Mergem la una dintre case, fiecare avand 2,3 persoane la rand. Si stam si stam, doamna de la casa tot explica apoi se ridica si pleaca, pentru ca nu avea schimbat la 100 Ron. Si dusa a fost. Am schimbat casa, am asteptat, a venit randul nostru si abia atunci a ajuns duduia la prima casa cu banii schimbati.

Luam 2 bilete la Elysium si 2 prosoape si intreb de masaj. Domnisoara foarte draguta imi raspunde ca la ora aceasta sigur este liber. Ne schimbam repede si mergem sa imi caut masajul. Mi-a placut partea de vestiar, cabina de schimb care este suficient de mare si cu loc de stat si unde sa iti pui hainele. Mi-a placut zona de dus, desi cred ca nu sunt suficiente dusuri daca este aglomerat.

Intram la The Palm, admiram in treacat piscina, urcam la Elysium si ajungem la zona de masaj la 21.25. Acolo un domn imi spune ca s-a incheiat ora de masaj si ca daca vreau vreodata sa vin dimineata sa imi fac rezervare pentru seara! Pai eu cu 2 copii, fugita de acasa, cu program de spa pana la 23.30, nu au masaj pana la ora inchiderii? Nu au masaj si pentru parintii fugiti de acasa? Dezamagire profunda. Ne intoarcem, in fata balconului erau niste scaune pentru masaj la gat si spate, toate ocupate si cu o coada de asteptare.

Mergem la piscina cu pool bar cu seleniu si zinc si ne luam care un cocktail. Eu aici am stat o ora si ceva. Sotul a dat o tura si la piscina din The Palm, care i-a placut foarte mult. Mi-a placut amabilitatea barmanului si faptul ca atunci cand am cerut un elastic de par (uitandu-l acasa) desi nu avea in bar s-a dus si mi-a adus unul. Ne-am bucurat si de zona de sezlonguri, foarte comode si bune de dormit. Aproximez ca era ocupat in jur de 40% din capacitatea loctiei (asta dupa cate persoane erau) desi ma pot insela.

Therme este un loc de mers, unde te poti relaxa frumos. Cred totusi ca pot imbunatati multe lucruri:

1. Masaj si pentru cei ajunsi dupa ora 21.00, platesc acelasi bilet, am aceleasi drepturi
2. Personal ceva mai informat (domnisoara de la casa m-a asigurat ca gasesc liber la masaj si inca este program)
3. Cred ca ar mai trebui o piscina cu bar ca cea de la Elysium, daca este aglomerat nu incap foarte multi oameni si este un loc tare placut pentru cei ca mine care nu stiu sa inoate.
4. O curatenie mai drastica la cabinele de schimbat (am luat la par pe talpa papucilor de am crezut ca imi fac o peruca)

Cam asta a fost experienta noastra. Da, ne-am intoarce, este foarte placut, nu stiu zona pentru copii cum este, caci nu am vizitat-o! Poate data viitoare!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This