Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Mama 24 din 24, 7 din 7, de vreo 2 ani

De vreo 2 ani (cu o pauza de 3 luni) ‘serviciul’ meu permanent este cel de mama! Si il mai am cel putin un an si jumatate! Este cel mai tare ‘serviciu’ avut vreodata, desi ‘sefii’ mei sunt exigenti, ma scurg de energie, imi cer imposibilul si au un program infernal.

Ce-mi place este ca ma adora in pijama, ca nu imi trebuie machiaj, iar daca sunt foarte cuminti, imi iau cele mai sexy haine de casa pe care pot varsa laptic sau pe care isi pot sterge mainile de mancare, cat vor ei!

Sunt exigenti cand ma vor zambitoare toata ziua, desi poate n-am dormit mai mult de 2 ore. Sunt exigenti cand vor sa ne jucam, desi eu m-as juca ‘de-a linistea’! Sunt exigenti cand nu vor sa manance, desi au in fata un preparat de Masterchef. Sunt exigenti cand la 2 dimineata ma vor treaza, apta si in actiune instant ce ei au dat prima ‘alarma’! Sunt exigenti cand ‘tipa’ fara motiv, iar eu trebuie sa ghicesc de ce au ei o stare proasta! Sunt exigenti cand vor sa dorm in 5 minute tot ce ar trebui sa dorm in 8 ore!

‘Sefii’ mei sunt imposibili, cu toate astea sunt cei mai simpatici, pupacibili si mai ales iubibili!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This