Ambasadorul zambetelor mici si mari!

5 cărți care îți pot schimba viața

Acum 8 ani am trecut printr-o perioadă a vieții mele mai puțin plăcută: divorțam.

E da, nici o tragedie, nu eram nici prima și din păcate nici singura femeie care trecea prin asta.

Am descoperit în schimb atunci cât de bine venite în viața unui om sunt cărțile de dezvoltare personala. Nu toate! Unele sunt prea greu de citit și mai greu de înțeles. Altele cred că sunt scrise în doru’ lelii.. mă iertați, nu voi da exemple.

Dar unele sunt adevărate minuni ce îți vindecă sufletul și îți oferă toate răspunsurile la întrebări.

Vă recomand 5 cărți, care sigur vă vor plăcea și vă vor schimba viața. Să nu uităm că suntem femei, înainte de a fi mame ar spune specialiști.

1. ‘Călugărul care și-a vândut Ferrariul’ de Robin Sharma.

Ei bine această carte am citit-o acum 4 ani și jumătate, pe plaja în Vama Veche, ascultând valurile marii.
Este o carte pe care o puteți citi oricând și care vă va da un sigur răspuns: ceea ce căutați câteodată se află lângă voi. Nu vă spun asta ca să stric misterul cărții, căci misterul cărții nu stă în răspunsul final ci în drumul parcurs. Și-apoi fiecare interpretează dupa propria trăire ce răspuns își va lua cu el.

2. ‘Cum să ierți atunci când nu poți’ de Jim Dincalci

Am întâlnit în viața mea mulți oameni triști și pesimiști. Erau singurii vinovați pentru starea de nefericire în care se aflau. Nu puteau da drumul trecutului și nu puteau ierta. Să ierți este foarte greu dar este și cel mai eliberator sentiment din lume. Când ierți cu tot sufletul abia atunci începi să fii împăcat cu tine și cu cei din jur.
Cartea oferă 27 de tehnici de iertare.

3. ‘Astăzi este despre AZI’ de Mirela Retegan.

Antrenoarea de părinți cum este supra3numita Mirela a scris într-o manieră directă și fără false menajamente despre viața și suflete. Sunt convinsă ca multe vă veți regăsi în poveștile ei.
‘Viața noastră este despre noi înșine și nu trebuie să o lăsăm să ne scape printre degete’, spune Mirela.

4. ‘Sfaturi pentru fiica mea’ de Alexandra Stoddard.

Este o carte pe care mi-aș fi dorit să o scriu eu. O carte din care poți învăța în fiecare zi. Te ajută să fii mai bună cu tine, cu cei din jur dar mai ales cu copiii tăi. Ușor de citit și plina de umor, vă va face serile frumoase.

5. ‘Prieteniile toxice’ de Mireille Bourret.

‘Ai grijă de prieteni ca de dușmani mă feresc singur’. În viața sunt mulți oameni pe lângă noi care ne scurg de energie și ne epuizează și nu ne dăm seama de ce.
Mireille Bourret descrie legăturile pe care le întreţin oamenii în funcţie de tipurile lor de personalitate. Apoi ne învaţă cum să vedem dacă aceste legături sunt bune sau nu şi ne ghidează în alegerea soluţiei potrivite în cazul în care avem probleme.

Spor la citit si trait o viata mai buna.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This