Ambasadorul zambetelor mici si mari!

3 tipuri de materiale cu care sa ne imbracam copiii iarna

by | Jan 22, 2019 | Colaborari

Iarna aceasta parca e mai lunga si mai grea decat ultimele din anii trecuti. Nu stiu daca o vad asa si prin prisma epidemiei de gripa care ne tot ameninta, dar sunt parca si mai atenta cum ii imbrac pe cei mici si afara dar si la gradinita. Copiii alearga mult si nimeni nu isi doreste un copil transpirat, care sigur se va imbolnavi. M-am interesat care sunt cele mai bune materiale cu care ii putem imbraca pe cei mici astfel incat ei sa se simta comod, sa alerge cu drag si sa le fie si cald. 

Lana Merinos

Hainutele din lana merinos asigura termoreglarea perfecta a corpului copilului, tinandu-l cald atunci cand este frig si confortabil racoros vara. In plus, materialul absoarbe toate moleculele care pastreaza mirosurile neplacute si le elibereaza dupa spalare. Este durabil, nici nu se sifoneaza, se spala extrem de usor si nu provoaca mancarimi pielii sensibile. Este IDEAL pentru copiii pe care-i supara dermatita (multi au aceasta problema cand sunt mici). Materialele din lana merinos sunt biodegradabile, deci friendly cu natura. Sunt ideale ca prim strat, sub geaca sau pulover, in zilele reci de iarna.

Lana fiarta

Lana fiarta e un material rezistent la vant si temperaturi scazute si foarte durabil. E obtinut printr-un procedeu special de tratare prin fierbere a lanii traditionale. Jachetele din lana fiarta sunt ideale pentru a fi purtate in zilele foarte reci.

Fleece din bumbac organic 

Ce sa punem in partea de jos? Pentru perioada asta rece, pantaloni fleece, atat pentru baieti, cat si pentru fetite sunt foarte potriviti.Bumbacul organic e un material recomandat pentru confortul si sanatatea pielii sensibile a copiilor nostri. E delicat cu pielea, lasand-o sa respire si neprovocandu-i iritatii. Bumbacul organic e cultivat folosindu-se metode si materiale cu certificare eco-organica, iar asta inseamnă un impact scazut asupra mediului inconjurator.
Pentru Maria si Alexandru am ales inca din toamna trecuta hainutele super simpatice a celor de la mokoFUN. De curand au inceput reducerile de iarna la o gama larga de produse si le veti gasi la preturi reduse pana la sfarsitul lunii februarie. 

[playbuzz-item item=”aa6e1aa8-2753-4153-b6aa-35e716bd7414″ info=”false” wp-pb-id=”963042″]

Va multumesc ca sustineti brandurile care sustin acest blog.

Multa grija si iubire!

 

Pin It on Pinterest

Share This