Ambasadorul zambetelor mici si mari!

3 lucruri pe care sa le cautati la fotograful ideal!

by | Oct 2, 2018 | Colaborari

Imi plac fotografiile si sa recunoastem, cui nu?
Dar cat de greu este sa faci o sedinta foto cu copii care alearga in dreapta si stanga, cu sotul care nu are chef, orice i-ai promite (treaba voastra, nu ma bag), plus stresul unui machiaj care sa dureze si a unui par aranjat.
Dupa fiecare sedinta foto am fost pur si simplu epuizata si m-am bucurat ca s-a terminat.

Mereu am fost in cautarea fotografului perfect si parca mereu a lipsit ceva. Mi-am dorit sa gasesc intr-un singur fotograf tot ce aveam eu nevoie:
1. Unul care sa stie sa se joace cu copiii si sa faca poze minunate de familie
2. Unul care sa reuseasca sa ma faca sa ma destind si sa pot poza (nuuuu stiu sa pozez si asta este marea mea problema)
3. Unul care sa reuseasca sa ii faca pe ai mei pici sa pozeze (da bine, ce copil sta la poza??)

Astrele s-au aliniat si acum o luna am cunoscut-o pe Alina, o fata blonda cu ochi albastri minunati si un zambet ce vine din suflet.
Am plecat cu dureri de burta de la intalnirea cu ea de cat am putut sa radem.
A urmat o sedinta foto pe care am facut-o singura cu ea in oras, prima sedinta in care m-am simtit sexy si in largul meu, unde m-am putut juca si testa lucruri dupa bunul plac.
Sedinta de acasa cu toata familia a inceput cu o Alina vesela, care a cunoscut copiii, pe care i-a facut avion de cate ori au cerut-o, care a invatat-o pe Maria sa faca poze cu aparatul ei si care a surprins momente din ‘noi’ asa cum suntem noi.

Ce trebuie sa cautati la un fotograf?

1. Chimie
Ei da, nu il luati de sot, dar daca nu ai chimie cu omul care iti oglindeste sufletul, nu veti reusi sa vorbiti aceeasi limba iar rezultatele vor fi dezamgitoare.

2. Sa fie jucaus
Un fotograf care nu stie sa se joace cu copiii nu va stii sa ii aduca in starea de fericire de a poza. Copiii sunt cei mai greu de convins si se prind foarte usor daca esti ‘real’ sau nu.

3. Sa zambeasca
Este starea pe care cel din fata ti-o transmite atat de usor daca ceea ce face o face cu pasiune. Un om serios in fata sigur seriozitate iti va transmite si va fi greu sa zambesti unui ‘gol’.

Poze de la sedinta foto cu mine:

Poze de la sedinta foto de familie:

Poze de copii frumosi:

CADOU PENTRU VOI:
Pana la 1 decembrie, orice sedinta foto cu Alina va avea un pret de 400 de ron de la 600 de ron daca intrati pe site-ul ei si introduceti codul: ZanaScutecel.

Puteti sa va faceti voua un cadou, prietenilor dragi, copiilor de inceput de an, nasilor la aniversare sau cui vreti voi si va este drag.

Voi ce cautati la un fotograf?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This