El e bebe Achim, ghemotoc de iubire

Bebe Achim a venit ca o minune in viata noastra din toate punctele de vedere. Toti cei 3 copii  sunt minuni si fiecare dintre ei ne-au surprins vietile cu tot ce este mai frumos.
Ei, dar la bebe Achim nu indrazneam sa visam nici eu si nici sotul meu prin prisma riscurilor pe care le aveam si eu si el.
Dar uite ca Dumnezeu stie intotdeauna mai bine iar bebe Achim a venit sa completeze familia noastra.
Daca nu ar fi venit cu siguranta si eu si sotul ne-am fi intrebat toata viata ‘cum ar fi fost cu 3’ .
Desi pare ireal, faptul ca suntem toti cinci ne-a adus o liniste sufleteasca magica.
Parca lipsea ceva, desi aparent aveam totul. Acum ne simtim cei mai bogati oameni din lume. Ca nu va fi usor mereu suntem consitenti. Ca vor fi momente grele si asta stim. Dar cel mai bine stim este ca impreuna vom trece peste toate si ca viata noastra nu ar fi la fel de frumoasa.

Bebe Achim este un mare zambaret. Imi zambeste toata ziua orice ar face, chiar si cand sughite. Si fratii lui mai mari au fost zambareti, dar parca el zambeste vietii si mai mult.
Ii place sa doarma, papa bine si vrea sa se refaca mai repede decat spun statisticile. La fel de luptator a fost si Alexandru si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am trecut acum prin ce am trecut cu el.


A venit pe lume cu 2,940 si nota 9, desi cred ca prematurii ar trebui sa primeasca nota 1000 pentru cat sunt de puternici si dornici sa traiasca.

Achim este un ghemotoc de viata si iubire! Utima bucatica din mine devenita magie. Multumescu-ti Doamne pentru tot!

Va aduceti aminte de primele zile cu bebe acasa?

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre