Nu va mai purtati cu bona de parca e sclava voastra!  

Nu am ales varianta bona pentru copiii mei. Pur si simplu nu ma inteleg cu ideea de a lasa copiii cu altcineva in afara de mama sau la mama.
In schimb vad in parcuri ca e plin de bone de tot felul: nationalitati diferite, mai in varsta sau mai tinere.

De multe ori o vezi si pe mama care iese afara impreuna cu bona si copiii.
Mama si bona mereu stau la cel putin 2 metri una de cealalata. De cate ori am vazut asta am vrut sa merg sa le intreb de ce aceasta distanta?

Daca merg la restaurant cele mai multe bone sunt la alta masa (unele cu copiii, altele singure).
Nu pricep: iti lasi copiii pe mana ei dar nu e demna sa stea langa tine?

Eu o am pe dna. Ildi de fix 2 ani si inainte am avut-o pe dna. Ana aproximativ 2 ani care au grija dr curatenia casei o data pe saptamana.
Doua doamne minunate. Amandoua au mai stat ocazional cate 10 minute cu copiii sa fac un dus. Maria si Alexandru o plac tare mult pe Ildi si o imbratiseaza de cate ori intra in casa.
Ildi mananca cu mine la masa si nu exista lucru pe care eu sa il iau in casa pentru mine si sa nu il ofer si dansei. Nu uit cand ests ziua dansei, Craciunul sau Pastele iar anul acesta am sarbatorit-o si cand a facut 2 ani de cand vine la noi si i-am multumit. Ildi e parte din familia noastra si nu as putea sa o vad altfel.

Nu am inteles niciodata de ce unele persoane se comporta cu oamenii pe care ii iau sa ii ajute la diverse lucruri de parca le sunt sclavi: nu ii baga in seama, le vorbesc de sus, stau la mese diferite si mereu merg pe strada la 2 metri de ele. Era sclaviei s-a terminat de mult!
Oamenii sunt oameni indiferent de ce lucreaza si cu atat mai mult ar trebui apreciati pentru munca pe care o depun in casa voastra sau cu copiii vostri!

Fiti oameni cu cei care va ajuta pentru ca de la voi vor invata si copiii vostri sa fie oameni cu cei din jur!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre