Când ești frustrată de pozele lui Kate, ducesa de Cambridge

Am nascut-o pe Maria pe 23 decembrie. Am fost externate cu 4 zile înainte de Revelion, așa că am avut timp să ne acomodam unii cu alții și să petrecem în 3 noaptea dintre ani.

Țin minte că tati a stat cu Maria cât eu mi-am făcut duș, mi-am pus un rimel și m-am îmbrăcat frumos. Da, eram acasă în 3, proaspăt operată și totuși am avut grijă ca la trecerea dintre ani să mă aranajez un pic. Nu mi se pare nimic deosebit. Dacă nu ai probleme de sănătate sau dorința de a fi în pijamale, nu văd de ce ai face-o.

Ca tot omu’ ne-am făcut poze și am urcat pe Facebook poza cu tradiționalul ‘La mulți ani’ pentru cunoscuți.

Pe lângă multele felicitari primite pentru cea mică am primit și câteva întrebări în privat foarte mirate de ‘Tu așa arăți când abia ai născut?’.

Poza cu pricina:

Povestea kilogramelor mele din sarcina am scris-o AICI.

Ce vreau să vă spun este că nu am înțeles amalgamul de supărări a multor femei la ieșirea lui Kate din maternitate la 7 ore după ce a născut NATURAL. În primul rând mamicile au comparat poza de la externare cu poze imediat după naștere. Nu știm nici noi de fapt cum a arătat Kate cu adevărat imediat ce a născut, nu?

În al doilea rând, toateee, fără excepție am arată ca ea, cu echipa de machiaj și păr pe care a avut-o ea.

Acum 3 săptămâni a născut natural cumnata mea. A cerut să fie externată în aceeași zi dar, ea nu e Kate și nu au lăsat-o, cu toate astea a fost externată la nici 24 de ore după ce a născut.

Personal, mi s-a părut minunat modul în care face lucrurile, pentru că deși nu pare, este foarte greu să aibă o viață ca a ei. Ea nu are o viață privată. Nu are o viață ușoară deloc. Face doar ce trebuie și când trebuie și cu siguranță nu își doreste întotdeauna să facă acele lucruri.

Știți când aveți chef, chiar și ca mame să nu vă bage nimeni în seamă, să stați în pijamale, să nu faceți duș și doar să respirati? Ei bine ea sigur nu poate face asta, pentru că are un exemplu de dat…

Cel mai greu lucru în viață este să îți trăiești viața dând exemplu celor din jur, fără să îți fie dată voie să greșești.

Data viitoare când vă uitați la o poză cu ea ‘perfectă’ gândiți-vă câtă muncă este în spate.

Jos pălăria Kate! Bine-ai venit micuțule Louis!

Multă grijă și iubire!

Mesajele voastre