cover ana - Un nou an, o nouă Zâna Scutecel

Un nou an, o nouă Zâna Scutecel

Una dintre tradițiile pe care încerc să o respect în noaptea dintre ani este să fiu îmbrăcată cu ceva nou. Nu mi-am pus doar mie haină nouă, ci și blogului.

Simteam nevoia de o schimbare și de o împrospătare a logo-ului sau mai bine zis de o completare a acestuia. Îmi plac culorile și din vechiul logo cam lipseau.

Începutul de an vine cu multe provocări pentru mine pe care vi le voi dezvălui când vor fi gata. Ce pot să vă spun este că ‘offline’ vom avea mult de lucru …. împreună, pentru că sper că îmi veți fi alături.

Jobul de mamă nu este ușor, jobul de blogger nici atât, iar ambele joburi cer timp și încă mult. Cu inspirație, ajutor de la soț și părinți, dar și grădinița perfectă pe care o caut de mai bine de 2 ani sper să reușesc să le fac toate.

În 2018 vreau să fiu alături de copiii mei la fel de mult ca și până acum. Refuz să cred că micuții mei cresc și că vreau nu vreau vor merge la grădinițe (încă nu știu de Alexandru, dar Maria sigur).

În 2018 sper să găsesc timp pentru noi doi (eu și Alex), căruia îi mulțumesc pentru cât și cum ne iubește și mai ales pentru că mă sprijină s2i mă încurajează în tot ceea ce fac. Fără el nimic nu ar mai fi la fel.

Fii bun cu mine 2018 și împlinește-mi visele!

Iar vouă vă doresc multă sănătate, voioșie și împliniri fix așa cum le visați.

Multă grijă și iubire!

Mesajele voastre