IMG 0889 1 - Multumiri, schimbari si vise in 2018

Multumiri, schimbari si vise in 2018

Anul acesta a fost anul in care mi-am gasit calea din punct de vedere profesional. Am imbinat ce imi place mai mult: sa ii ajut pe cei din jur si sa scriu ce am pe suflet si datorita acestui blog lucrurile merg mana-n mana foarte bine.

In decembrie 2016 aveam 3 luni de blogging, aproximativ 700 likeuri pe pagina de facebook si cateva mamici care ma urmareau constant. Ma bucur tare mult ca multe dintre voi ati ramas alaturi de mine si in acest an, iar comunitatea de pe facebook a blogului a crescut mai mult decat mi-am imaginat. Sfarsitul acestui an ma gaseste cu aproape 17.000 de likeuri pe pagina de facebook si 30.000 de cititori lunar pe blog. Va multumesc ca sunteti atat de multi si va multumesc pentru fiecare mesaj primit. Fiecare cuvant de-al vostru imi umple sufletul de fericire.

O parte dintre voi m-ati descoperit prin share-ul unei prietene, o alta parte dintre voi prin campaniile pe care le-am facut pe facebook si asa cum mi-a scris o mamica ‘articolul tau a venit cand aveam mai multa nevoie si m-a scos dintr-o depresie crunta’ (asta apropo de cei care cred ca nu este ok sa iti sponsorizezi pagina de facebook a blogului sau vreun articol. Cum sa afle lumea de tine altfel daca esti la inceput?).

Ce mi-am propus?

Ce mi-am propus inca de la inceput cu acest blog a fost sa ajut: cu o vorba buna, o informatie utila, o incurajare sau o poveste amuzanta. Ma ajuta cand imi scrieti si imi spuneti ce v-a ajutat pe voi.

In vara am lansat prima mea campanie de informare ‘Tu ce ai fi in stare sa faci pentru copilul tau’ care se regaseste pe facebook sub #nufumainsarcina, la care am avut nenumarati parteneri dintre colegii bloggeri dar si grupuri de mamici care mi-au sustinut cum au stiut mai bine aceasta campanie. Va multumesc pentru tot si sper sa fiti alaturi de mine si in 2018, pentru ca aceasta campanie este departe de a fi incheiata.

Sunt fericita ca peste 20 de bloggeri au scris pentru rubrica #delamamapentrumama, rubrica care continua si in 2018 sub denumirea #delaparintepentruparinte. Cand am deschis aceasta rubrica cunosteam personal doar 3 bloggeri, iar cu aceasta rubrica am reusit sa ii cunosc atat de bine pe atat de multi dintre voi. Va multumesc si ma inchin pentru ca v-ati facut timp sa va deschideti sufletul si sa imi scrieti despre cand v-a fost mai greu ca parinti.

Sunt mandra ca din septembrie fac parte din echipa de bloggeri a agentiei ParentingAds dar nu-mi doresc sa transform acest blog intr-unul publicitar. Vreau ca si pana acum sa simtiti ca aveti o prietena la care gasiti raspunsuri atunci cand nu le gasiti in alta parte, un umar pe care sa plangeti, un ‘sacdebox‘ cu care sa va descarcati sau o mamica cu care sa va impartasiti bucuriile. Puteti fi sigure ca voi alege intotdeauna proiectele cu care rezonez si in care cred foarte tare.

De 2 luni de zile am inceput sa gatesc impreuna cu copiii mei in proiectul #Bucatarimin3, proiect cu care am planuri pentru 2018, asa ca va invit sa fiti cu ochii pe noi.

Rezolutii?

La inceputul anului veti gasi un site schimbat si o identitate noua care sper sa va placa la fel de mult sau poate chiar mai mult decat ce ati gasit pana acum. Nu am rezolutii de sfarsit de an, pentru ca nu cred in planuri facute minutios, cred in schimb in vise pe care le proiectez catre Dumnezeu si IL rog sa indeplineasca din ele ce stie EL ca este bine sa se intample.

Ce va doresc voua? Sa fiti mai buni cu cei din jur dar mai ales cu voi, sa faceti bine pentru ca binele se va intoarce inmiit catre voi. Sa iertati si sa va iertati, nu uitati ca nu exista oameni perfecti dar este suficient sa fiti perfecti in ochii unui singur om. Sa iubiti si sa va iubiti, caci totul incepe de la voi si cu voi.

Sfarsitul de an sa va fie un nou inceput plin de dorinte si impliniri! Lasati in 2017 toate greutatile si momentele urate si luati cu voi in 2018 toate bucuriile, zambetele si momentele frumoase si inmultiti-le!

Si nu uitati…

Multa grija si iubire!

credit foto: Povestefoto

IMG 0882 - Multumiri, schimbari si vise in 2018

Mesajele voastre