Cand tatii trebuie implicati

Sunt o norocoasa pentru ca sotul meu a fost de la ineput foarte implicat in tot ce a tinut de copiii nostri. Cand trebuie tatii implicati? V-as raspunde ‘cat mai devreme’ pentru ca doar asa veti putea avea cate o pauza pentru voi si doar asa se creaza relatia tata-copil.
Modern Dad’s Challenge sau scoala pentru tatici, va cheama la un seminar special despre Alimentatia copilului pe etape de varsta.

Ce veti invata acolo?

1. Cand se incepe diverficarea celui mic.

2. Ce inseamna diversificarea clasica sau autodiversificarea?

3. Cand se incepe hidratarea lui si care este cea mai potrivita apa.

Pentru a primi cele mai bune informatii, trimiteti taticii pe 10 octombrie, de la 18.30, la Hotel International, unde vom povesti despre “Alimentatia copilului pe etape de varsta”, la editia a 4-a a evenimentului Modern Dad’s Challenges. 

Programul evenimentului este:

18:30 – 19:00 Inregistrarea participantilor;

19:oo – 19:20 “Nevoile alimentare ale bebelusului in primele luni”, Mihaela Timofte, Consultant in lactatie acreditat international;

19:20 – 19:40 “Pot sa il hranesc cum vreau eu? Nu cum imi zice nevasta-mea sa ii dau de mancare?”, Crina Coliban, Consilier in alaptare, diversificare si copii mofturosi, “Femeia-care-ii-face-pe-copii-sa-manance”;

19:40 – 20:00 “Hidratarea bebelusului si alegerea sursei de apa potrivite”, Conf. univ. dr. Lygia Alexandrescu, Nutritionist Acreditat Comitetul International Olimpic, Presedinte al Societatii Romane de Educatie Nutritionala, Fondator si Owner Clinica Natural Silhouette;

20:00 – 20:15 Pauza de socializare;

20:15 – 20:45: Workshop practic: “Oricine poate gati… cu Beaba Romania”, Alice Mitu, Managing Partner ErFi Kids Romania si Beaba Romania;

20:45 – 21:30: Concluzii & Socializare 🙂

Tatii care doresc sa participe la eveniment trebuie sa se inscrie in prealabil pe blogul Frunzaresc.eu.  Locurile sunt limitate (100 de locuri), iar participarea este gratuita.

Fata de editiile precedente, de data aceasta tatii vor avea parte si de un WORKSHOP practic, in care tatii vor fi implicati si provocati sa gateasca o reteta sanatoasa pentru cei mici. 100 de tati vor invata sa gateasca ceva bun pentru copiii lor. Abia asteptam sa-i vedem in actiune. Ei nu vor face singuri acest lucru, ci vor fi ghidati de Alice Mitu, Managing Partner ErFi Kids Romania si Distribuitor Beaba.


Evenimentul Modern Dad’s Challenges este initiat de Frunzaresc.eu si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de Facebook Modern Dad’s Challenges.

Daca cunoasteti tatici de bebelusi, dati sfoara in tara ca sa auda cat mai multi!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre